Litecoin de partiye katıldı: 24 saatte yüzde 15 yükseldi
Litecoin de partiye katıldı: 24 saatte yüzde 15 yükseldi

Litecoin: Boğalar mı geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Litecoin fiyatı kısa vadede destek hattıyla senkronize olarak yükseliyor.
  • Boğalar 200 DMA’nın ilk testini geçti, sonra ne olacak?

Litecoin önemli bir eşiği atlattı

Litecoin, boğa koşusunun kritik bir testini geçen birkaç kripto para birimi arasındadır, burada boğa piyasasının yeniden başlaması için önemli bir test olan 200 gün SMA’yı geçti. Boğaların bunun üzerine inşa edip edilemeyeceği ise piyasaya bakan bir sonraki büyük soru.

LTC/USD saatlik grafik:
LTC/USD saatlik grafik

LTC/USD, volatilite daralma tarafındayken, gün için yüzde iki aralığında kalarak 48.95 dolardan sadece yüzde 0.2’si kadar yükseldi. Kriptonun saatlik grafikte, fiyatların yükselmesine ve geçen hafta boyunca fazla düşmemesine yardımcı olan yükselen bir eğilim çizgisine destek olarak yükseliyor.

LTC/USD günlük grafik
LTC/USD günlük grafik

Fiyatlar kısa vadede kalırken, boğaların karşılaştığı bir sonraki büyük soru, 200 günlük SMA’yı geçtikten sonra ivme kazanmasıdır. Belki 200 gün EMA, CMP’den çok ta uzakta değil.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin