Litecoin artık Blocknet Protokolü ile daha güçlü olacak
Litecoin artık Blocknet Protokolü ile daha güçlü olacak

Litecoin artık Blocknet Protokolü ile uyumlu! LTC bundan nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin artık Blocknet Protokolü ile uyumlu. Yani Litecoin, LTC’de ödemelere izin verecek olan ödeme işlemcileri gibi çapraz bloklu bir merkezi olmayan uygulamada (dApps) çalışabilir. Bu, başka bir para birimi için ödeme olarak kabul edilebileceğini veya tam tersini gösterir.

“Blocknet, çapraz zincir ekosistemlerin geleceğine yeni bir momentum getiriyor.”

Blocknet Protokolü, her sistemin merkezi bir sunucuya ihtiyaç duymadan doğrudan diğerine bilgi iletebildiği bir ağ. Verilerin transferini ve blokajlar arasındaki değeri etkinleştirmek için çeşitli Blockchain’lerdeki düğümler arasında çalışan bir protokole sahip. Ayrıca, merkezi olmayan uygulamalar çapraz zincirleme kapısı oluşturur. Blocknet Protokolü konuya yönelik Twitter aracılığıyla şu paylaşımı yaptı:

Litecoin’in şimdi çapraz Blockchain dApps ile basit entegrasyon var. Blocknet, çapraz zincir ekosistemlerin geleceğine yeni bir momentum getiriyor.

Litecoin artık Blocknet Protokolü ile daha güçlü olacak

Litecoin ayılar piyasaya hakim olduğu için ABD doları karşısında düşüşe geçti. Ancak Litecoin yazım sırasında, %4 oranında artışla 144 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Litecoin son 24 saat içinde iyi bir büyüme kaydetti ve 8,1 milyar dolar piyasa değeriyle 6. sırada yer almakta. Litecoin artık Blocknet Protokolü ile daha güçlü bir kripto para. Bu durumun LTC fiyatlarına olumlu yansıması beklenmekte.

Japonyalı GDO şirketinin iştiraki olan MO Coin borsası bu hafta yaptığı açıklamada, platformuna dört yeni kripto para eklediğini duyurdu. Kripto para borsası şu anda kullanıcılarına platformunda Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin ve Ripple’ın ticaretini sunmakta.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin