Bu hafta Ripple ve Bitcoin Cash fiyatını etkileyebilecek önemli olaylar var
Bu hafta Ripple ve Bitcoin Cash fiyatını etkileyebilecek önemli olaylar var

Ripple ve Bitcoin Cash savaşmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP), geçen haftaki düşüşten sonra bugün iyileşme eğilimleri gösteriyor. Geçtiğimiz hafta %21,79 oranında bir kayıpla XRP, bu dönemde ilk 10’da en fazla değer kaybeden ikinci para birimi oldu. Ripple, geçen hafta %22,77 oranında değer kaybeden Cardano’yu bile geride bıraktı. Ancak Ripple ve Bitcoin Cash hala savaşmaya devam ediyor.

Ripple sürekli büyüyor ve yeni direnç seviyelerini kırmaya hazırlanıyor

Ripple, son 24 saat içinde %6,75 oranında bir büyümeyi yansıtıyor ve düşüşün ardından performansıyla piyasanın genel toparlanmasını gösteriyor. Uzmanlar, piyasadaki dip seviyesinin 16.000 Bitcoin (BTC)’nin Mt Gox cüzdanlarından piyasaya taşınmasından kaynaklandığını düşünüyor.

Ripple ve Bitcoin Cash savaşmaya devam ediyor
Ripple ve Bitcoin Cash savaşmaya devam ediyor

XRP tokeni 6 Mayıs tarihinde açılış fiyatı olan 0,88 dolar seviyesinden 0,66 dolar seviyesine kadar düştü. XRP daha sonra 12 Mayıs’ta 0,69 dolardan 0,65 dolara çıktı. Kripto para 0,70 direncini kırdıktan sonrasında tekrar 0,60 dolar seviyesine düştü. Yazım sırasında Ripple, 0,73 dolardan işlem görüyor ve sürekli büyüyerek 0,80 dolar seviyesini kırmaya hazırlanıyor.

Bu hafta Ripple ve Bitcoin Cash fiyatını etkileyebilecek önemli olaylar var

Ripple, yazım sırasında 28,5 milyar dolar piyasa değeriyle 3. sırada yer almakta. Ripple ile Bitcoin Cash (BCH) arasındaki piyasa değeri farkı 3 milyar dolar olduğu için, bu iki kripto para arasındaki haftalık savaş devam ediyor. Bitcoin Cash, geçtiğimiz hafta %10,39’luk bir büyüme oranı sergileyerek, Ripple ile arasındaki açığı kapatıyor ve yazım sırasında piyasa değeri 25,2 milyar dolar.

Her iki kripto para biriminin de fiyatını etkileyebilecek bu hafta önemli olayları var. Bitcoin Cash için 15 Mayıs’ta 8MB’dan 32MB’ye kadar blok boyutunu arttırmayı amaçlayan uzun zamandır beklenen fork mevcut. Ripple için ise Consensus konferansı ve daha da önemlisi, 15 Mayıs’taki topluluk gecesi var. Topluluk gecesinde Snoop Dogg sahne alacak ve yatırımcılar o gün yapılacak birçok duyuruyu bekliyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin