Litecoin de partiye katıldı: 24 saatte yüzde 15 yükseldi
Litecoin de partiye katıldı: 24 saatte yüzde 15 yükseldi

Litecoin ani yükselişiyle Bitcoin ATH’sini geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birisi Paxos (PAX) işlem çiftinde Litecoin satın almaya karar verdi ve Litecoin başına 100.000 dolara varan alım siparişlerini tetikledi.

2847 Litecoin ​​satın alındı

Etkinlik, sığ piyasa derinliği olan bir çift LTC/PAX işleminde gerçekleşti. Bir acımasız veya acemi kullanıcı tarafından verilen büyük bir sınırsız pazar emri, ani bir fiyat artışıyla LTC’nin 100.000 dolara yükselmesine neden oldu. 100.000 ABD dolarından alınan LTC miktarı bilinmiyor. Ayrıca, fiyat 100.000 dolara ulaşana kadar 2847 LTC ​​satın alındı.

Ne olursa olsun, böyle bir hareket için yatırımcının hesabında ciddi miktarda para olması gerekiyor. Ayrıca kullanıcı en popüler stablecoin olan Tether (USDT) yerine Paxos kullandı. Siparişin yanlışlıkla verildiğini kabul etmek muhtemelen mantıklı geliyor.

Daha önce yaşananlar

Geçtiğimiz günlerde de Kraken Borsası, Bitcoin’in fiyatını kısa bir süre için 1.000 dolara düşürdü. Bu özel düşüş, traderlar için birçok stop-loss bölgesini tetiklemiş, kayıpların yanı sıra potansiyel zararlara neden olmuş olabilir. Bununla birlikte, bazı trader’lar, bu düşük alım fırsatını anında değerlendirdiler.

Popüler kripto para birimi WAVES’te Bitcoin ile aynı kaderi yaşadı, Nisan ayının başlarında ani bir flaş kazası geçirdi ve fiyatı gülünç derecelere düştü. Sonuçta, kısa bir noktada, WAVES normal fiyatına dönmeden önce 0.0000001 BTC seviyesinde işlem gördü.

Binance emniyet

Öte yandan, kripto para birimi borsası Binance, bu tür ani fiyat dalgalanmalarına karşı bir önlem olarak alım satım siparişlerinde yüzde 500 sınır koydu. Başka bir deyişle, mevcut fiyatın %500’ü veya daha azı bir satın alma veya satış siparişine izin veriliyor.

Cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin