Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Litecoin alarmı: CNBC sunucusu LTC’nin yüzde 400’lük performansı sonrası LTC almayı öneriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNCBC’nin Fast Money programında CNBC sunucusu, kripto katılımcıların dikkatini çekmek için “evini arabanı sat Litecoin al” bir yorum yaptı. Litecoin, Aralık 2018 diplerinden bu yana yüzde 400 civarında bir getiri elde etti. Yapılan bu heyecanlı duyuru da bu getirinin bir sonucuydu.

CNBC’nin kripto paralar ile riskli bir ilişkiye sahip olduğunu hatırlatmak isteriz. Bunu ile olarak Kripto meraklılarından biri olan ve kendi alım satım sinyal sitesini işleten Jacob Canfield’in analizi ile fark etmiştik. Canfield, CNBC’nin kripto pazarı ile ilgili iddialarında tam tersi doğrulukla yüzde 95 haklı olduğunu gösteren bir grafik yayınlamıştı.

Litecoin Vakfı direktörü bir düzeltme gelebileceği konusunda uyarıyor

Litecoin Vakfı direktörü Franklyn Richards, bu yükseliş hakkında şunları söyledi:

Fiyat, yapılan pek çok ölçümü yanıltarak yukarı doğru hareket etti.  Yani bu büyüme olumluyken şu anda sürdürülebilir değil gibi ve bir düzeltme görebiliriz. Aksi taktirde, bunun farkında olmazsak başka bir balon senaryosu ile karşı karşıya kalabiliriz.

Litecoin haberimiz yayına hazırlanırken kripto borsalarında ortalama 116 dolar civarında el değiştiriyordu. Ve sakin bir seyirde devam ediyoru.

Bu arada CNBC yakında Bitcoin (BTC) üzerine bir belgesel yayınlayacak. Bu belgeseli kripto para severler merakla bekliyor.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin