binance cred
Binance kripto kredi hizmeti sunan Cred ile iş birliğine gidiyor

Binance kripto kredi hizmeti sunan Cred ile iş birliğine gidiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance kripto para borsası, ekosisteminde kripto para ödünç verme / alma hizmetleri sunmak için Cred ile iş birliği yapıyor.

Anlaşmanın bir parçası olarak, California merkezli Cred, Çarşamba günü yapılan açıklamaya göre, kendi LBA tokenlerinin bir kısmını Binance’in Blockchain ağı Binance Chain’e taşıyacak.

Binance büyüme sorumlusu Ted Lin, Binance Chain’in “bir saniyelik blok süresine” sahip olması nedeniyle Cred’in operasyonlarını daha fazla pazar ve kullanıcı için ölçeklendirmesine ve işlemlerin “hızlı, verimli ve zahmetsiz” olmasını sağlamaya yardımcı olacağını söyledi.

Cred kripto ekosisteminde kripto teminatlı kredi imkânı sunan girişimler arasında

Cred, kripto para sektöründe iki hizmet sunuyor. Web sitesinden edinilen bilgilere göre “ödünç alma” ve “Kazanma”. Birincisi, kullanıcıların kripto paralarını teminat olarak koyup yerine fiat para ödünç almasına izin veren sistem iken ikincisi, yatırılan kripto paralar ve fiat paralar için faiz kazandırma hizmeti.

Duyuruya göre, firma, Binance Labs ve Arrington XRP Capital gibi yatırımcılar tarafından destekleniyor ve 300 milyon dolarlık ödenmiş sermaye miktarı ile güvence altına aldığını iddia ediyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir…

Bu yılın başlarında, Cred, “evrensel euro” olarak adlandırılan bir avro sabitli stabil coin çıkarmak için kripto para borsası Bittrex ve diğer dört Blockchain firması ile bir ittifak kurdu. Stabil coinin Cred hesaplarında tutulması yıllık oranda getiri imkânı da sunabileceği yapılan açıklamalar arasındaydı.

Binance marjin ticareti için hazırlıklara devam ediyor

Binance’ın Cred ile iş birliğine gitmesi, borsanın yakın zamanda başlatmayı planladığı marjlı alım satım hizmeti için hazırlık olarak kabul edilebilir.

Ayrıca Binance, yakın zamanda merkezsiz borsasını açtı, Singapur’da bir kripto para borsası kurdu ve Avustralya’da kullanıcıların gazete bayilerinden nakit para ile Bitcoin satın almalarını sağlayan yeni bir platform ortaya çıkardı.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin