Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Litecoin ağında yoğun hareketlilik! Sebebi “LiteBringer” oyunu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz birkaç gündür hızla arttıktan sonra, Litecoin (LTC) blok zincirindeki günlük işlem sayısı bugün 130.000’in üzerine çıktı. Bu hareketliliğin 15 Eylül’de resmi olarak piyasaya sürülen merkezsiz fantezi oyunu LiteBringer sayesinde gerçekleştiği düşünülüyor.

LiteBringer ile Litecoin yoğun bir ilgi toplamaya başladı

Litecoin takım üyesi Jon Moore, konuyu aşağıdaki tweet ile özetledi:

DappRadar’a göre LiteBringer, 15 Eylül’deki resmi lansmanından bu yana oyuncu tabanında %2.584 artışla en iyi blok zinciri oyunları arasında dokuzuncu sıraya sıçradı. Oyunun piyasaya çıkmasından önceki günlerde, günlük Litecoin işlemleri yaklaşık 35 bin ila 50 bin civarında seyrediyordu.

Litecoin Vakfı proje direktörü David Schwartz, oyun içi her hareketi bir işlem olarak kaydederken işlem sayısındaki son artışın aslında ağa fayda sağladığını savundu.

Litecoin blok zinciri işlemlerdeki artıştan yararlandı ancak ortalama LTC işlem değerindeki düşüşten yararlandı mı? EVET. LiteBringer, meşru oyun yoluyla yoluyla LTC’nin daha fazla dikkatini ve kullanımını sağladı.

LiteBringer, 1997’de piyasaya sürülen ve hâlâ aktif oyuncuları olan tarayıcı oyunu Tibia Online ile tanınan bir stüdyo olan CipSoft tarafından 2018’den beri geliştiriliyordu.

CipSoft’un en son projesi, mobil oyuncuların oldukça aşina olduğu bir tür olan bir fantezi rol yapma oyunu.

Bitcoin ağında olsaydı her komut 10 dakika sürecekti

Geliştiricilere göre Litecoin, düşük işlem maliyetleri ve ücret artışlarının olmaması sayesinde en başından beri tercih edilen bir blok zinciriydi. Diğer bir önemli faktör ise her oyuncunun hareketi temelde blok zincirindeki bir işlem olduğundan blok oluşturma süresü. Örneğin Bitcoin’in LiteBringer’ın ihtiyaçlarına uymamasının nedeni bu. Zira BTC ağını kullansaydı oyuncuların oyun komutlarını tanıyana kadar en az 10 dakika beklemesi gerekirdi.

LiteBringer’daki öğeler oyun içi pazarda LTC için takas edilebiliyor. Böylece oyuncular kazandıkları tüm ganimetleri gerçek paraya dönüştürebiliyorlar. Oyun ayrıca ayda yaklaşık 1 euro değerinde sembolik bir LTC varlığı gerektiriyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin