Litecoin 2019'un sonunda doğru XRP'yi geçebilir
Litecoin 2019'un sonunda doğru XRP'yi geçebilir

Litecoin 2019’un sonunda doğru XRP’yi geçebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin defalarca 4.000 dolarlık psikolojik duvarı kırmayı deniyor ve başaramıyor ancak Bitcoin fiyatı belirsizken, Litecoin ve Binance Coin yükselişe devam ediyor.

Litecoin bu yıl fiyatını iki katına çıkardı

Litecoin, bu yıl şu ana kadar fiyatını neredeyse iki katına çıkardı, ancak yine de Aralık 2017’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinin oldukça altında. Son zamanlarda atağa kalkan Litecoin, 2011’de piyasaya sürülen en eski rakiplerden biri Ripple’in XRP’sinden üçüncülüğü devralabilir gibi görünüyor.

Litecoin’in geçtiğimiz birkaç aydaki hızlı yükselişi, geçen yıl Aralık ayında kripto para başına 23 dolar seviyesindeki son düşük seviyesi düşünüldüğünde, güvenlik, mahremiyeti ve birçok yüksek profilli ortaklığı geliştirmek için çabalayan geliştiricilerin hedeflerine ulaştığını gösteriyor.

SFOX tarafından yayınlanan bir raporda, “Litecoin Vakfı, blokajlara mahremiyet sağlayan bir protokol olan Mimblewimble’ın entegrasyonunu araştırdığını açıkladığında“ Litecoin fiyat oynaklığı arttı ”dedi. Mart ayında, Coinbase’in üçüncü taraf servis sağlayıcısının müşteri verilerini sattığı son açıklamaları gibi gizlilik haberlerinin piyasaları nasıl etkilediği ortada.

coingate litecoin

Venezuela, Bitcoin ve Litecoin’e izin verdi

Öte yandan, bu hafta, krizden etkilenen Venezuela, hükümetin bir kripto para birimi havale hizmeti onayladığını bildirdi. Böylece kullanıcılar ülkeye Bitcoin ve Litecoin göndere bilecekler. Bu da kripto para birimlerine bağımlı hale gelen bir ülkede Litecoin ve Bitcoin’in kullanım vakasının ciddiyetini kanıtladı.

Litecoin’e yönelik gelişmeler yeni başlıyor olabilir. Bu yıl ağustos ayında planlanan ve Litecoin arzını sıkılaştırmak için halving yapılacak. Önceki kripto para birimi kesintileri, dijital tokenlerin fiyatlarını yükseltmesine rağmen, bunun tekrar olacağını garanti etmiyoruz.

Bu hafta, merkezsiz ödeme platformu TokenPay’in CEO’su Derek Capo ve Litecoin kurucusu Charlie Lee, kriptoyu entegre eden bankacılık hizmetleriyle sonuçlanması beklenen stratejik ortaklıklarının detaylarını açıklayacak.

Ripple’nin XRP’si için işler kötü gidiyor

Ripple’nin XRP’si, geçen yılın eylül ayında oldukça büyük bir yükseliş elde ettiğinden bu yana düşüş eğiliminde. Bununla birlikte, Ripple’ın XRP’si ile ilgili görünüm son zamanlarda daha da kötüye gitti, çünkü yeni bankacılık ortaklıklarının akışı kurumaya başladı ve ABD bankacılık devi J.P. Morgan, Ripple’in XRP’ine benzer bir şekilde çalışacak olan kendi özel Blockchain tabanlı dijital tokeni için planlarını açıkladı.

Litecoin ilgi odağında ve Ripple’in XRP’sin düşüş eğiliminde olsa da, Litecoin’in XRP (veya belki de Ethereum) yerine geçmesi için piyasa hacmine göre uzun bir yol var.

Ripple’nin XRP para birimi, Litecoin’ın 3.5 milyar dolarlık hacmine kıyasla toplam 13 milyar doların üzerinde bir değere sahip. Ancak kripto dünyasında herşey mümkün, bunun içinde ‘dijital gümüş’ olarak adlandırılan Litecoin şimdilik hamlelerini doğru yapıyor gözüküyor. Bakalım 3.’lük yolunda halving yaklaşırken başka hangi önemli olaylar gerçekleşecek.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin