1 Kasım Bitcoin fiyat analizi: Kısa vadede düşüş işaretleri açığa çıktı!
8 Haziran Bitcoin analizi: BTC için muhtemel senaryolar

Bitcoin 29 Ekim fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 29 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin hafta sonu yine satıcılı bir seyir izleyerek, 6.550 dolar seviyesinden 6.450 dolara kadar geriledi.
  • 450 dolarda dip gören BTC, bu noktada alıcılar ile karşılaşarak fiyatını yeniden 6.500 dolar seviyesine kadar çıkardı.
  • BTC/USD paritesinin ortalama 50 dolarlık bantta düşüş eğilimli olarak devam ettiğini görüyoruz.

Bitcoin 29 Ekim fiyat hareketleri

Güne 6.500 doların altına sarktıktan sonra yükseliş eğilimi ile başlayan Bitcoin, yeni haftaya saatlik 100 hareketli ortalama değerini deneyerek başladı. Asya işlem saatlerinde karşılaştığımız bu fiyat hareketinin, yükseliş yönünde yeterli momentuma sahip olmadığını gördük.

Mevcut fiyat hareketlerinde önemli hareketli ortalama seviyelerinin altında seyreden BTC, gün içerisinde yeniden 100 HO’yu denemek için hareket edebilir.

Bu bağlamda 6.500 dolar Bitcoin için kritik öneme sahip bir seviye olarak takip edilecektir. Bu seviyenin üzerinde saatlik kapanışlar ise Bitcoin’in kısa vadeli yükseliş hareketine devam etmesine neden olabilir.

Aksi senaryoda Bitcoin 6.500 dolar seviyesini geçmeyi başaramazsa mevcut satış baskının etkisiyle BTC/USD paritesinde düşüş trendin devam etmesi beklenebilir.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde MACD göstergesine baktığımızda pozitif konumda olduğunu görüyoruz. Öğle saatlerine kadar 100 HO seviyesi geçilemez ise MACD satış sinyali vermeye başlayabilir.

Stokastik gösterge ise sabah saatlerinde aşırı alım bölgesinde yatay seyrediyor. Son düzeltme hareketi etkisi ile de RSI’nin 50 seviyesinin üzerinde olduğunu görüyoruz. CCI göstergesi ise şu an pozitif konumda yatay seyrederek, yükseliş potansiyeli destekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin