overstock tzero
Overstock platformu tZero tokenlerin kontrolünü müşterilere bırakıyor

tZero bir Blockchain şirketine yapılan en büyük yatırımı aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin özel sermaye şirketi GSR Capital, tZero şirketine 270 milyon ABD doları yatırım yapmak üzere bir niyet mektubu imzaladığını doğrulayarak, bu yönde faaliyet gösteren bir şirkete tarihin en büyük yatırımını yapmış oldu.

270 milyon ABD doları tutarındaki yatırım tZero’nun %18 hissesiyle piyasaya sürüldü. GSR, platformun ana şirketi olan Overstock’un hisselerinin yaklaşık %10’u için 104,55 milyon ABD doları daha harcayacağını doğruladı. Ayrıca, özel sermaye şirketi, tZero’nun ICO’sunda 30 milyon dolar tutarında başka bir taahhütte bulundu.

tZero şirket değerlemesi 1,5 milyar dolara geldi

Bu fon, tZero’nun şirket değerlemesini 1,5 milyar dolar seviyesine çekerek amiral gemisi henüz üretilmemesine rağmen ana Overstock.com’u (1,07 milyar ABD doları) aşmasını sağladı.

Anlaşmanın güvence altına alınması için bağımsız tarafların niyet mektupları tüm taraflarca yapılandırıldı ve imzalandı.

GSR Capital’ın başkanı ve kurucusu Sonny Wu, Forbes’a şirketin platformunu küresel bazda ölçeklendirmek için uzun vadeli bir görüşe sahip olduğunu söyledi. Bu yatırım, GSR Capital’ın halka açık ilk halka açık Blockchain girişimi olarak dikkat çekiyor.

Pek çok platformda tZero tokeninin listelenmesi bekleniyor

Overstock.com CEO’su ve tZero Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Patrick Byrne, paranın SEC tarafından lisanslanan ABD platformu gibi kullanımlar için uluslararası olarak daha fazla menkul kıymet borsası açmak adına kullanılacağını söyledi. Bu borsaların her birinde tZero tokeninin listelenmesi öngörülüyor.

Byrne, ABD’de sermaye arttırmanın zorlu olduğunu, dolayısıyla yurtdışına daha fazla bakması gerektiğini kaydetti. Forbes’a şunları söyledi:

ABD’nin sermayesi, dürüst olmak gerekirse, bütün bu meseleye karşı hayli tereddütlü. ABD’nin dünyanın önde gelen ülkesi olmadığını söylediğim için üzgünüm.

bitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Tron, Blockchain.org domain adının yeni sahibi oldu: Peki bu ne anlama geliyor?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin