Lisk (LSK) TestNet’e ilişkin rehberin detayları
Lisk (LSK) TestNet’e ilişkin rehberin detayları

Lisk (LSK) TestNet’e sadece üç gün kaldı ve geçiş rehberi çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lisk (LSK) ekibi geçtiğimiz günlerde 28 Haziran’da düzenlenecek olan TestNet’i duyurdu. Ekip şu anda Lisk Core 1.0 adlı yeni projesi üzerinde çalışıyor. Ayrıca Lisk belgeleri ile birlikte bir geçiş rehberi yayınladı.

Lisk (LSK) TestNet’e ilişkin rehberin detayları

Belgeler, Blockchain’in en son sürümünün tüm önemli teknik bölümlerini açıklıyor. Aşağıdakiler, belgelerde açıklanan konulardan bazılarıdır:

  • Lisk Protokolü: Lisk Consensus algoritması, Lisk işlemleri, Lisk eş iletişimi, kriptografik karmaşanın güvenliğinin sağlanması vb. kullanımını içeren Lisk Core’nin temelleri burada açıklanıyor.
  • Lisk Core: Lisk Core, Lisk Protokolü’nü uygulayan bir yazılım. Tüm yeni güncellemeler, gerçek ağı başlatmadan önce TestNet sırasında burada yayınlanıyor. MainNet, tüm işlemlerin kayıtlı hesap sahipleri arasında gerçekleşeceği gerçek Lisk ekosistemi olacak.
  • Lisk Elements: Lisk Elements, ayrı olarak yüklenebilen modüller içeren bir JavaScript kütüphanesi. Ayrıca API CLient, Constants, Cryptography, Passphrase ve Transactions gibi kapsamlı alt bölümler içeriyor.
  • Lisk CommanderLisk commander, geliştiriciler için bir Command Line Interface (CLI) ile kodlama verimliliğini artırmak için özel olarak geliştirilmiş bir araç.
  • Lisk Hub: Lisk Hub, Lisk ağına katılmanıza izin verir. Lisk kimliğinizi yönetmenize, LSK tokenlerini ve erişim işlemlerine yardımcı olur.
  • Lisk Explorer: Lisk Explorer, Lisk Blockchain ile ilgili bilgileri anlamak ve sunmak için kullanılır. Bu işlem, bloklar ve ağ ile ilgili verilerin toplanmasına yardımcı olur.

Bu konular, tamamen yeni Lisk versiyonunun hazır bulunmasına yardımcı olacak önemli bir kılavuz olarak kabul ediliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin