bitcoin cash 13 Eylül
Bitcoin Cash 13 Eylül fiyat görünümü: BCH hızlı düşüp yavaş toparlanıyor

Bitcoin Cash 26 Haziran fiyat analizi: BCH 800 dolar yoluna girebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 26 Haziran fiyat analizine dair önemli detayları şu şekilde sıralıyoruz:

  • Bitcoin Cash fiyatı yukarı yönlü iyileşme için girişimde bulundu ve dolar karşısında 770-780 dolar bandını test etti
  • BCH/USD çiftinin saatlik grafiğine bakıldığında dün gözlemlenen kritik hareket çok önemli olan düşüş trendinin 760 dolar direncine dokunmaması oldu.
  • Parite kısa vadede kazanımlar elde etmek için sırasıyla 760, 770 ve 775 dolar dirençlerini geçmesi gerekiyor
  • Bitcoin Cash fiyatı dolar karşısında sonuç olarak 775 dolar direncini kırmak için mücadele edecek. BCH/USD paritesi 770-780 dolar bandını kırmak için hareket etmeden önce bir kanal hareketine girebilir

Bitcoin Cash 26 Haziran fiyat görünümünde yukarı yönlü bazı engeller bulunuyor

Bitcoin Cash fiyatında dolar karşısında 700 dolar seviyesi üzerinde ufakta olsa yukarı yönlü bir hareket gördük. BCH/USD çifti, 750 dolar’lık direnç bölgesini geçmeyi başardı ve birkaç yükseliş hareketi ile işlem gördü. Kısa vadeli en düşük ve en yüksek fiyatlar olan 904 dolar ve 665 dolar fiyatları referans alınarak belirlenen fibonacci düzeltme seviyelerinde göre BCH fib 38,2 seviyesinin üzerine çıktı. Ancak fiyat 770-780 dolar bandında güçlü bir direnç ile karşılaşıyor. Bu durumda kazanımların artmasını engelledi.

Daha önemli görülen hareket ise, saatlik grafikte BCH/USD’nin ana düşüş trendinin 760 dolara dokunmayarak devam etmesi oldu. Fib 50 seviyesi de aynı zamanda bir direnç noktası olarak karşımıza çıktı. Ek olarak saatlik 100 basit hareketli ortalamada trend çizgisine ve 760 dolar direnç seviyesinde konumlandı. Bu nedenle, fiyatın toparlandığını teyit etmemiz için 775 dolara kadar olan direnç seviyelerinin kararlı bir şekilde geçmesini görmemiz gerekiyor.

Bitcoin Cash Price Analysis BCH USD

Grafiğe baktığımızda birkaç seanslık zamanda BCH fiyatı, 780 doların altında bir aralıkta işlem görebilir. 775-780 dolar üzerinde bir geçiş söz konusu olursa, 800 dolara uzanan güzel bir hareket görebiliriz.

BCH/USD için önemli teknik göstergelere baktığımızda;

Saatlik MACD: düşüş bölgesini işaret ediyor

Saatlik RSI: 50 seviyesinin altında bulunuyor

Ana destek seviyesi: 720 dolar

Ana direnç seviyesi: 775 dolar

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin