lisk
Lisk (LSK) neden umut vadeden altcoinlerden biri?

Lisk (LSK) neden umut vadeden altcoinlerden biri?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Değersiz altcoinler ile dolu olan kripto sektöründe Lisk (LSK) en umut verici kripto yatırımlarından biri olmaya devam ediyor. Öte yandan son zamanların en yüksek fiyatlarının görüldüğü Ocak ayında düzeltme öncesi, kripto para neredeyse 50 dolara yakın seviyeye ulaşmıştı. Lisk (LSK) gibi ortalama 1 dolardan başlayan bu hareketi,  gelecek vaat eden temelleri olan çok az altcoin gerçekleştirebilir.

Lisk (LSK) ‘nın gelecekteki potansiyeli göz önünde bulunduran çoğu yatırımcı, bir sonraki olası rallide kripto paranın 50 dolarda kalmayıp, bu sefer 100 dolara hareket edebileceğini düşünüyor. Peki bu yatırımcıları bu düşünceye iten sebepler neler?

Lisk (LSK) uzun vadeli görünümü

Lisk Chart With Values

Lisk’in (LSK) Ethereum (ETH) gibi bir platform olarak benimsenmesinin gerçekleşmesi durumunda ise fiyatının tahmin edilen bu yüksek seviyelere gelmesi hayal olarak görünmüyor.  Yukarıdaki LSK/USD haftalık grafiğine baktığımızda, coinin düzeltmenin başlamasından bu yana ilk kez dip yaptığını görüyoruz. Temmuz ile Ekim ayları arasındaki dönemde ise fiyatın bir tersine dönüş için hazır olduğu anlamına bir kesişim görülüyor. Ayrıca grafikte RSI’ın konumu incelendiğinde düşen takoz görünümünü kırma eğilimi göstermesi, yükselişi tetikleyebilir. Ayrıca, LSK/USD’nin uzun vadeli görünümünde yükselen kanalda destek bulduğunu görüyoruz.

Lisk (LSK) çok umut verici bir akıllı sözleşmeler platformu olarak biliniyor. Lisk geliştiricilerinin ayrıca sıradan bir platform oluşturmaktan ziyade benzersiz bir çalışma ürünü sunmaya odaklanmaları kimi zaman eleştirilere de konu oldu. Öyle ki bazı analistler bunu geçmişte Lisk (LSK) ‘nın yavaş bir proje olduğunu ve bu durumun gerçekleşmesi için biraz zaman alabileceğine vurgu yaptılar.

LSK şu anda Dapps’in ana Blockchain yerine bir yan zincir üzerinde oluşturulmasına izin veriyor. Bu, Lisk’in (LSK) Ethereum (ETH) gibi eski platformlarla karşılaştırıldığında gerçekten benzersiz bir özelliği olarak dikkat çekiyor. Dapps, tüm Blockchain’in güvenliğini tehlikeye atmak zorunda kalmadan Lisk (LSK) üzerine kurulabiliyor.

Lisk Bitcoin karşısında da dip görmüş durumda

Lisk Chart With Values

LSK ayrıca Bitcoin (BTC) karşısında da dip gördü. LSK/BTC için yukarıdaki haftalık grafik, coinin yükselen LSK/BTC paritesinin uzun vadeli kanalın dibinde taban yaptığını gösteriyor. LSK/BTC fiyatı, bu görünüme göre Kasım başından önce düşüş trendini kırmaya hazır gibi duruyor. Ancak yüzde 38,2 Fib geri çekilmesinde güçlü bir dirençle karşılaşması ise muhtemel. Her ne kadar LSK/BTC’nin dalgalı trendi, LSK/USD için şu an yükseliş olarak görünmese de sağlam bir tabana yayıldığını söyleyebiliriz. Yukarıdaki grafik için RSI da dipte gözüküyor. Bu durum olası bir trend dönüşü için oldukça uygun bir konum olarak gözüküyor.

LSK gibi diğer birçok altcoinin Bitcoin’e (BTC) karşı yeni bir eğilime başlaması bekleniyor. Bitcoin (BTC) baskınlığında yıllardır sabit bir düşüş gördük. Bununla birlikte, Lisk (LSK) gibi altcoinler hâkimiyet kazanması ve yakın bir gelecek için artmaya devam etmesi sürpriz olarak nitelendirilmemelidir.

cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin