Lisk (LSK) gelişim raporu
Lisk (LSK) gelişim raporu

Lisk (LSK) gelişim raporu ve Haziran ayı için güncellemeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lisk, kısa bir süre önce Haziran 2018’de gerçekleşen tüm güncellemeleri ana hatlarıyla Twitter’da bir blog yazısında paylaştı. Blog yazısında; yayınlanan geliştirme güncellemeleri, şirket güncellemeleri ve çok daha fazlası var. Lisk (LSK) gelişim raporu ve Haziran ayı için güncellemeler şunlardır:

Lisk (LSK) gelişim raporu

Haziran ayı Lisk etkinliklerinin çok fazla olduğu bir ay oldu. Topluluk üyeleri, Tech Open Air 2018, JSConfEU 2018, Distribute 2018 ve Blockchain Expo gibi birçok önemli etkinliğe ve konferansa katıldı. Bu mekanlarda Lisk üyeleri, projeyi ve ağı gerçek zamanlı olarak yayma fırsatı buldu. Geçen hafta, Lisk Core 1.0.0 TestNet piyasaya sürüldü ve bu da topluluğu MainNet için çok heyecanlandırdı.

Lisk (LSK) Haziran ayı için güncellemeler

Blockchain danışmanlığı ve Lisk ile işbirliği yapan Lightcurve, yeni ofislerinin kurulmasının hızlı büyümeyi sağlayacağını belirtiyor. 25 Haziran’da Trezor One firmware sürümü 1.6.2 başlatıldı. Bu, Lisk tokeni LSK’yi destekleyen Trezor ile ilgili. Haziran başında LSK, dünyanın en büyük borsalarından birinde listelenerek OKEx’ten destek aldı.

Lisk Akademisi, Londra Blockchain Labs ile de işbirliği yaptı. Londra Blockchain Labs, İngiltere’nin en büyük Blockchain öğrenci ekosisteminden biri ve UCL, LSE ve Imperial College London’da bulunuyor. Lisk Vakfı ayrıca, etkinliği Core 1.0.0’ın piyasaya sürülmesinde ortaya çıkan güncellemelerin, Lisk’in gelişiminde önemli bir kilometre taşı olarak değerlendirdi. Bunun sonucunda MainNet’i yakında piyasaya süreceği konusunda söz verdi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin