VeChain (VET) yeni ortaklık kuruyor: Apple Pay ve Samsung Pay üzerinden kripto ödemeleri desteklenecek
VeChain (VET) yeni ortaklık kuruyor: Apple Pay ve Samsung Pay üzerinden kripto ödemeleri desteklenecek

VeChainThor MainNet lansmanı LBank’tan destek alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Temmuz’da VeChain Vakfı, kripto para borsası olan LBank’ın, VeChainThor MainNet ve VET token takasının lansmanını destekleyeceğini duyurdu.

VeChainThor MainNet 30 Haziran’da başarıyla başlatıldı

VeChainThor MainNet 30 Haziran’da başarıyla başlatıldı. MainNet’in lansmanı, VeChain topluluğunun önemli ilerlemelerinden biriydi. İlk blok aynı gün saat 08:00’de çıkarıldı. 2015 yılında kurulan VeChain en eski Blockchain platformlarından biri. Dolaşımda 867.162.634 VET tokeni var. VeChainThor MainNet aracılığıyla, VEN tokenlerinin tüm sahipleri eşit miktarda VET elde edebilir. VeChainThor token takası, Binance, Bithumb ve KuCoin gibi büyük borsaların desteğini aldı.

2 Temmuz’da, tüm VET ERC20 işlemleri kapatılacak ve VET ana ağ işlemi 9 Temmuz’da çevrimiçi olacağından, VET ERC20 tokenleri askıya alınacak. Aynı gün, VET ERC20’nin VET ana para birimine dönüşmesine de şahit olacak.

VEN tokeni Ethereum ağı üzerinde dağıtılabilir

VEN tokeni Ethereum ERC-20 standardına dayalı tek zincir tarafından verilir ve Ethereum ağı üzerinde dağıtılabilir. Raytheon bloğunun zincirindeki orijinal token kodu VEN’den VET olarak değiştirildi. Raytheon Blockchain’i Ethereum’a benzer. Ancak, uzlaşma mekanizmasında, işlem yapısında ve ekonomik modelde oldukça az ilerleme kaydedildi.

Ağın tüm düğümlerinde, gerçek isimleriyle doğrulanacak olan sadece 101 süpernodes yüklenebilir. Pseudo-random  dağıtık bir algoritma, 101 süpernodes arasında dağıtıldı. Ethereum ticaret modeli de işlem kimliğini ve işlem şartlarını değiştirmeyi içeren VeChainThor tarafından değiştirildi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin