Linux Foundation yeni Hyperledger Blockchain eğitim kursu başlattı
Linux Foundation yeni Hyperledger Blockchain eğitim kursu başlattı

Linux Foundation yeni Hyperledger Blockchain eğitim kursu başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

5 Eylül’de yayımlanan bir açıklamaya göre Linux Foundation, Hyperledger Fabric Blockchain teknolojisine yönelik yeni ileri eğitim kurs başlatıyor.

Hyperledger Fabric Fundamentals dersi, kâr amacı gütmeyen çevrimiçi bir platform olan edX.org aracılığıyla alınabiliyor. Zaten kuruluşun daha önceden kullanıcının kendi öğrenme hızını belirleyebileceği kendinden tempolu bir çevrimiçi kurs bulunuyordu. Kursun adı Blockchain for Business idi. Bu yeni kurs, kuruluşun kurumsal odaklı Blockchain eğitim çalışmalarına daha da fazla katkı sağlıyor.

Linux Foundation sertifikalı yönetici sınavları oluşturacak

Bugünkü açıklamalara göre Linux Foundation, Blockchain platformunun Hyperledger Sawtooth modülüne özel olarak bu yıl daha sonra sertifikalı Hyperledger Sawtooth yönetici sınavları yayınlayacak.

Vakfın bildirdiğine göre son veriler, Blockchain mühendislik işlerinin bugünün iş gücü piyasasında ikinci en hızlı büyüyen iş olduğunu öne sürüyor.

Bu büyümenin hızı, işletme ölçeğinde teknolojiyi uygulamak ve yönetmek için yetkin profesyonellerin eksikliğine yol açıyor. 100.000’den fazla öğrencimiz Hyperledger kursumuzun tanıtımını gördükten sonra, ücretsiz olan Hyperledger’a giriş dersini aldı. Daha ileri eğitim seçenekleri ve profesyonellerin bilgilerinin derecesini göstermek için sertifikasyon sınavlarının zamanının geldiğini biliyorduk.

Yeni ders Hyperledger Fabric uygulamalarının temelini oluşturuacak

Bugünkü duyuruya göre, ileri seviyedeki bu yeni ders, öğrencilerin merkezi olmayan Hyperledger Fabric uygulamalarının temelini oluşturan çekirdek mimarisi ve bileşenlerini anlamasını sağlayacak. Bununla birlikte, Blockchain ve dağıtık defter teknolojilerinin (DLT) temellerinin ele alınması sağlanacak.

Yeni veriler, özellikle Asya’da, Blockchain iş sektörünün sürekli bir yükseliş halinde olduğunu gösteriyor.

Kursun yayınlandığı platform olan Edx, kişilere istedikleri zaman istedikleri yerde alabilecekleri zamandan ve mekandan bağımsız çevrimiçi esnek öğrenme hizmeti sunuyor. Platform’a Harvard, MIT, Microsoft ve daha fazlası da dahil olmak üzere 100’ün üzerinde lider kurumdan 1900’den fazla çevrimiçi kursa erişim imkanı bulunuyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin