Linkedln listesinde Coinbase'ye üçüncü sırayı verdi
Linkedln listesinde Coinbase'ye üçüncü sırayı verdi

Linkedln; Coinbase, Gemini ve Ripple’ı en iyi girişimler listesine ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Profesyonel networking web sitesi Linkedln, 2018’deki en iyi 50 startup listesini yayınladı. Ripple, Gemini ve Coinbase gibi birden fazla kripto şirketi listeye girmeyi başardı.

Linkedln listesinde Coinbase’ye üçüncü sırayı verdi

Linkedln’in en iyi 50 startup listesinde, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en iyi startup ​​şirketlerinden biri olan Coinbase üçüncü ve Ripple yedinci sırada yer alıyor.  Kanada kripto para borsası Coinsquare Kanada’da ikinci en iyi startup ​​olarak görülüyor. Ripple, bugün bir tweet ile haberleri heyecanla duyurdu:

LinkedIn, web sitesinde bulunan 575 milyon LinkedIn üyesinin eylemlerini içeren verileri kullanarak listeyi oluşturdu. Liste, aşağıdakiler dahil olmak üzere dört spesifik sütun temelinde hesaplandı:

  • Gelişen iş imkanları
  • Jobseeker faizi
  • Şirket ve çalışanları ile üye ilişkisi
  • Girişimler, büyük şirketlerden yetenekleri nasıl çekiyor?

Listeye girebilmek için şirketler 7 yaşında veya daha küçük olmalı

Listeye girebilmek için şirketler 7 yaşında veya daha küçük olmalı. Ayrıca, 50 çalışanı olmalı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet göstermeli. Ripple yedi numaralı pozisyonda iken, Coinbase listede üç numaralı pozisyona ulaştı. San Francisco merkezli Coinbase, çalışanların “Kripto’da MBA” almaları için gittikleri bir yer olarak tanımlanıyor. 2018’in sonunda Coinbase, personel sayısını iki katına çıkarmayı planlıyor. Yedinci pozisyonda 250 çalışanı ile oturan Ripple yıl sonunda 75 kişiyi işe almayı planlıyor.

Listeye 25. sırada giren Winklevoss firması Gemini Trust Company, Bitcoin ETF teklifi  birden fazla reddedilmesine rağmen, firma halen kripto piyasasında etkili şirketler arasında. Bu kripto oluşumları ile ilgili şirketlerin, ABD’deki en çok aranan girişimlerin ilk 50’sine dahil edilmesi, halkın kripto paraya olan ilgisinin artmış olduğunu gösteriyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin