Linkedin
CZ, Kripto sektörünün LinkedIn sorunu gündeme getirdi

Linkedin: “Blockchain en hızlı büyüyen işler arasında.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 Aralık’ta Linkedin tarafından yayınlanan 2018 tarihli ABD İş Gelişim raporuna göre, Blockchain developer (geliştirici) pozisyonu, ABD’de en hızlı büyüyen iş kolu.

Linkedin, Blockchain iş ilanlarını analiz etti

Linkedin, ekonomik grafikten elde ettiği verileri kullanarak şirketlerin işe aldığı pozisyonları ve son beş yıl içinde ortaya çıkan pozisyonları ve bunlarla ile ilgili becerileri analiz etti.

Profesyonel Blockchain geliştiricisi pozisyonunun son 12 ayda 33 kat artış kaydettiği ve en yüksek talebe sahip şehirlerin ise San Francisco, New York ve Atlanta olduğu belirtildi. Pozisyon için gerekli temel beceriler arasında, Blockchain, Ethereum, kripto para ve Node.js. becerileri yer alıyor.

Bu yılın en çok yükselen işleri arasında yapay zeka (AI) uzmanları da yer alıyor.

2016 yılında “Blockchain”, “Bitcoin” veya “kripto para” kelimeleri ile etiketlenen 645 iş ilanı yayınlanmıştı. Bu yıl Mayıs ayı ortası itibariyle bu rakam önce 1.800’e ve ardından 4.500’e yükseldi. Geçtiğimiz günlerde, Linkedin’in arama sistemi, Blockchain’le ilgili 13.816 kayıt ve kripto para ile ilgili de 2.479 adet kayıt gösterdi.

İş inceleme sitesi Glassdoor tarafından hazırlanan bir rapor, Ağustos 2018 itibariyle ABD şirketlerinin Blockchain teknolojisiyle ilgili olarak bir önceki yıla göre üç kat daha arama yapıldığını göstermektedir.

Sosyal ağ Facebook son üç hafta içinde kariyer sayfasında beş yeni Blockchain iş ilanı yayınladı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin