Bitcoin Cash (BCH) fiyatı dip seviyelere iniyor: Yatırımcılar son bir hamle yapacak!
Bitcoin Cash (BCH) fiyatı dip seviyelere iniyor: Yatırımcılar son bir hamle yapacak!

Bitcoin Cash (BCH) fiyatı dip seviyelere iniyor: Yatırımcılar son bir hamle yapacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash (BCH) fiyatı, 30 Haziran 2023’te ulaştığı 320 dolarlık en yüksek seviyesinden düşmeye devam ederek Temmuz ayında yeni dip seviyelerine ulaştı. Kayıpların artmasıyla birlikte BCH yatırımcıları, uzun vadeli bir düşüş trendini önlemek için son bir hamle yapmayı düşünmektedir.

Bitcoin Cash (BCH), kurumsal yatırımcıların yeniden ilgisinin ardından 30 Haziran’da 320 dolarlık bir fiyatla 2023’te yeni bir zirveye ulaştı. Ancak, son dönemdeki balina birikimi etkisi azalırken, uzun vadeli BCH yatırımcıları artan satış baskısıyla mücadele etmektedir.

Bitcoin Cash düşüyor

Bitcoin Cash sahipleri için kayıplar artmaktadır. BCH fiyatı Temmuz ayının büyük bir kısmında düşüş trendinde seyretmektedir. Geçen haftaki altcoin piyasası rallisi bile, XRP’nin SEC davasını kazanmasıyla tetiklenmesine rağmen, kayıpları daha da artırmış görünmektedir.

BCH sahipleri arasındaki Gerçekleşen Değerin Mevcut Piyasa Değeri (MVRV) oranı, artan kayıp seviyelerini açıkça göstermektedir. Uzun süren düşüş trendinin ardından, Bitcoin Cash MVRV oranı bu hafta negatif değerlere ulaşmıştır.

Aşağıdaki grafik, 12 Temmuz ile 18 Temmuz arasında %10 kardan -%8 zarara düşen BCH MVRV oranını göstermektedir.

Bitcoin Cash (BCH) Artan Kayıplar | MVRV Oranı, Temmuz 2023

MVRV oranı, mevcut piyasa fiyatlarını kripto paraların en son hareket ettiği ortalama fiyatla karşılaştırarak sahiplerinin net finansal pozisyonunu analiz eder. Yukarıdaki grafik, son 30 gün içinde BCH satın alan çoğu sahibin %8’in altında bir değere sahip olduğunu göstermektedir.

Bitcoin Cash yatırımcıları, %10’luk kayıp sınırını aşmaktan kaçınmak için bir hamle yapmak istemektedir. Bu nedenle, biraz yükseliş desteği sağlamak amacıyla son bir girişimde bulunabilirler.

BCH fiyat tahmini:

Yukarıda belirtilen faktörler göz önüne alındığında, BCH muhtemelen başka bir düzeltme hareketi yapmadan önce 270 dolar seviyesine doğru toparlanacak. Ancak, boğalar 257 dolar bölgesinde önemli bir dirençle karşılaşacaklar.

IntoTheBlock’un GIOM verilerine göre, 455.000 yatırımcı ortalama 257 dolar fiyatla 2.48 milyon BCH satın aldı. Bu yatırımcılar pozisyonlarını terk etmeye karar verirse, Bitcoin Cash başka bir düşüş dönemine girebilir.

Ancak boğalar bu direnci aşabilirlerse, BCH kazancını 280 dolar seviyesine kadar sürdürebilir.

Bitcoin Cash (BCH) Fiyat Tahmini | GIOM verileri

Yine de ayılar, 230 dolarlık destek seviyesini kırabilirlerse kontrolü ellerinde tutmaya devam edebilirler. Bununla birlikte, 1.95 milyon BCH’yi maksimum 235 dolar fiyatla satın alan 353.000 yatırımcı, önemli bir destek sağlayacaktır.

Ancak BCH bu destek seviyesini kaybederse, birçok yatırımcı panikleyebilir ve 200 dolara doğru daha büyük bir düşüşü tetikleyebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin