featured

LINK, bugün grafikleri yeşile boyadı! Boğalar ralliyi devam ettirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink (LINK), genel piyasa düşüş eğiliminden kurtulurken bugün %4’ün üzerinde artışla yeşil renkte işlem görüyor. 18 Nisan 2023’te 8,8784 dolardan 7,7704 dolara bir fiyat kaybı yaşamıştı. Bu süreçte işlem hacmi de %4’ün üzerinde düşmüştü.

LINK

Chainlink’in ekosistemi, yeni gelişim trendleri ve yenilikçi ortaklıklar ortaya çıkardı. Celo ekosistemiyle yakın zamanda entegrasyonu, Celo’da Chainlink oracle’ları başlatmak ve merkezi olmayan uygulamaların sorunsuz bir şekilde oluşturulması için bir çerçeve oluşturacaktır.

Nisan ayında fiyatların geri çekilmesi, bir ayı piyasası olasılığına işaret etmişti. Ancak, piyasadaki kazanımları nedeniyle bugün LINK için teknik göstergeler olumlu.

Fiyatta neler oluyor?

CoinMarketCap verilerine göre, küresel kripto piyasası kapitalizasyonu 24 saatte %3,58 oranında bir artış kaydetti. Ayrıca, toplam hacim de %15,94’lük önemli bir artışla 41,50 milyar dolara yükseldi.

Piyasa lideri olan Bitcoin’in hâkimiyeti son 24 saat içinde önemli ölçüde arttı. Özellikle çoğu altcoin’in hareketi, Bitcoin’in fiyatıyla ilişkilidir. Genel kripto piyasası görünümü, bugün toparlanma belirtileri gösterdiği için altcoin’ler için de pozitif işaretler mevcut.

Bununla birlikte, mevcut pozitif eğilimin sürdürülebilirliği büyük ölçüde piyasa güçlerine ve yatırımcı duyarlılığına bağlıdır. LINK’in mevcut fiyat hareketi, yakın vadede bir ralli olasılığı olduğunu gösteriyor.

Boğa koşusunda mıyız?

Gözde altcoin’in günlük grafiği yükselişe işaret ediyor. Fiyat, iyileşmeye başlamak için dün 200 günlük Basit Hareketli Ortalamadan (SMA) sıçradı. LINK, kısa ve uzun vadedeki yükseliş hissi ile şu anda 50 günlük ve 200 günlük SMA seviyelerinin üzerinde işlem görüyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 48,32 işaretinde ve yukarı doğru hareket ediyor. Boğalar mevcut ralliyi sürdürürse, daha fazla kazanç kaydedilebilir.

MACD, hâlâ sinyal çizgisinin altında ve negatif bir değer gösteriyor. Gösterge, geçen hafta mevcut olan altcoin üzerindeki düşüş baskısını yansıtıyor.

Bununla birlikte, histogram çubukları soluk. Bu da, trendin tersine dönme olasılığı olduğunu düşündürüyor. Mevcut fiyat artışına rağmen, bir boğa koşusunun devam edip etmediğini belirlemek için daha fazla onay gereklidir.

LINK, için destek noktaları 5,9 dolar ve 6,75 dolar seviyelerinde bulunuyor. En yakın direnç noktası ise 7,456 dolar seviyesinde. Bu direnç, rallinin devamı için oldukça kritiktir. Çünkü, bu seviyenin üzerinde bir kırılma gerçekleşirse yükseliş trendi doğrulanacaktır.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin