featured

LINK balinalarının birikime devam etmesi fiyatı yükseltti! İşte sıradaki fiyat hedefi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink’in (LINK) fiyatı, 5 dolar seviyesinin yakınında çift dipli yükseliş modeli oluşturmasının ardından Haziran sonundan bu yana istikrarlı bir şekilde yükseliyor.

LINK son 24 saat içinde %5,96 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 8,04 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin’in haftalık grafikteki kazancı ise %18,24. Zincir içi verilere göre, balinalar fiyat artışını kısmen tetiklemiş olabilir.

LINK

Zincir üstü veriler, Chainlink balinalarının geçen ay cüzdanlarına kabaca 77 milyon dolar eklediğini ve artan talebin fiyatları da artırdığını gösteriyor.

Kripto analisti Ali, Santiment verilerine atıfta bulunarak, Chainlink balinalarının geçen ay yaklaşık 77 milyon dolar değerinde neredeyse 11 milyon adet LINK token’ı biriktirdiğini bildirdi.

Altcoin’in fiyatı 19 Nisan ile 19 Haziran tarihleri arasında %40’lık bir düşüş yaşamasının ardından 20 Haziran’dan bu yana yükseliş trendinde işlem görüyor.

LINK önemli bir gelişme paylaştı

Chainlink’in gelişimi geçen ay hızlandı. En son gelişme olan Zincirler Arası Birlikte Çalışabilirlik Protokolü (CCIP), ana ağda  tanıtıldı.

Geliştiriciler şu anda CCIP protokolünü beş test ağında kullanabilir: Arbitrum Goerli, Avalanche Fuji, Ethereum Sepolia, Optimism Goerli ve Polygon Mumbai.

Chainlink’in merkezi olmayan ağları tarafından desteklenen CCIP, zincirler arası uygulamalar ve hizmetler geliştirmek için basit bir birlikte çalışabilirlik protokolüdür.

Protokol, flash-loan saldırılarına ve genel olarak tanınan diğer güvenlik açıklarına karşı dayanıklı olması gereken ve fiyatlandırma oracle’larına güç veren aynı güvenlik paradigması tarafından desteklenmektedir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin