featured

LINK balinaları rekora koşarken fiyat yeni bir ralliye hazırlanıyor: Hedef 30 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink (LINK) fiyatı, balinaların oyuna geri dönmesi ile grafiklerini yeşile boyadı. Fiyat, son birkaç günde ciddi bir güç sergiledi ve bu süreçte %40 oranında bir artış kaydedildi. LINK fiyatı, yeni yükseliş hareketi ile birlikte 30 dolara yaklaşarak şu anda yeni bir ralli başlatabilecek üst direnç bölgesini aşmaya çalışıyor.

Kripto para piyasası 2024 yılına hızlı bir giriş yaptı ve yatırımcılar yüksek potansiyelli projelerin peşinden koşuyor. Özellikle bu sene, yeni çıkan coinler farklı ve özgün içerikleri ile yüksek ilgi topluyor. Yenilenmiş yüzü ile meme coin piyasasına yön vermeye hazırlanan Sponge V2, patlama potansiyeli yüksek olan coinlerden bir tanesi olabilir. Peki nedir Sponge V2?

 Sponge V2: Meme coin arenasının yenilenmiş yıldızı

Kripto para analistlerine göre, Sponge Token V2, önemli bir oyuncu olarak dikkat çeken bir meme coin. 2024 baharında ortaya çıkan hareketlilikle hafızalara kazınan Sponge’un geliştirilmiş versiyonu, sektörde yeni bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Peki Sponge V2 nasıl çalışıyor?

Başlangıçta yaklaşık bir milyon dolarlık bir piyasa değeriyle başlayan proje, zamanla 100 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Bu, erken yatırımcıların büyük kârlar elde ettiği anlamına geliyor. Lansmandan hemen sonra, Sponge hem merkezi hem de merkezi olmayan bir dizi önde gelen kripto borsasında listelendi.

Bu durum, erken yatırımcıların hâlâ bir avantaj elde edebileceği anlamına geliyor. Stake-to-bridge aşamasının tamamlanmasının ardından, SPONGEV2’nin kripto borsalarında daha yüksek bir fiyatla listeleneceği öngörülüyor.

Ayrıca, Sponge V2’nin geleneksel yaklaşımlardan farklı bir şekilde yenilikçi bir bakış açısına sahip olduğunu belirtmek gerekir. En iyi meme coin’ler genellikle bir ön satış düzenlerken, Sponge V2, geleneksel bir ön satışa karşı çıkarak farklı bir yol izledi. “Bridge-to-stake” olarak adlandırılan bu yaklaşım, Sponge Token V2 satın almanın tek yolunu, V1 token’larını stake etmek ve köprüleme yapmaktan geçiriyor.

Sponge yatırımcıları, projenin resmi web sitesini ziyaret edip kripto paralarını stake sözleşmesine kilitleyebilirler. Bu, onlara sadece önümüzdeki 4 yıl boyunca ödüller sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda eşit miktarda Sponge Token V2 satın alma fırsatını da sunacaktır.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

Kripto piyasası, Bitcoin fiyatının önemli bir güç göstermesi ve iyi bir fiyat hareketi sergileyeceğinden emin olunması nedeniyle hız kazanıyor. Chainlink’in fiyatı Ocak 2022’nin ilk birkaç haftasında büyük bir düşüşle karşılaşmıştı. Bu da altcoin’in kritik destek noktasını kaybederek büyük bir düşüş yaşamasına neden olmuştu. Ancak son fiyat hareketinin ardından fiyat 18,28 dolar ile 19,42 dolar arasında bulunan kritik alana bir giriş yaptı. LINK fiyatının yeni bir ralli başlatabilmek için ilk olarak 20 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış gerçekleştirmesi gerekiyor.

Kripto para piyasası Nisan ayında gerçekleşecek olan Bitcoin halving etkinliğine hazırlanırken, altcoin’lerde de bir yükseliş bekleniyor. Peki artık kripto para piyasasındaki iyimserlik arttığına göre, LINK fiyatı 20 dolar seviyesinin üzerinde bir kapanış yapabilecek mi?

Chainlink (LINK) fiyat tahmini

LINK fiyatı, piyasa lideri olan Bitcoin de dahil olmak üzere kripto para birimlerinin belirli bir aralıkta sıkışıp kaldığı zamanlarda güçlü kalmayı başarıyor. Bu artışın arkasındaki ana nedenlerden biri, yatırımcılar arasındaki artan iyimserlik olabilir. Yatırımcılar, balinaların token biriktirmeye başlamasıyla kendilerine güvenme eğiliminde oluyorlar. Bu durum, altcoin’in fiyatının 16 dolar seviyesinin altında konsolide olduğu Ocak ayının son haftasından bu yana gözlemleniyor.

Chainlinl LINK fiyat tahmin

Coinmetrics aracılığı ile elde edilen verilere göre, balina adresi sayılabilecek adreslerin ilk %1’indeki arz Ocak ayının son haftasından itibaren artmaya başladı. Bu balinaların cüzdanlarındaki arz 924,3 milyondan 925 milyona yakın seviyelere yükseldi. Bu dönem, LINK fiyatının yaklaşık üç aydır işlem gördüğü konsolidasyon bölgesini kırdığı zamana denk geliyor. Bununla birlikte fiyat, kritik direnç bölgesine giriyor ancak ayılar da yükselişi sınırlamak için yoğun çaba harcıyor.

Yukarıdaki haftalık fiyat grafiği, 20 doların altındaki kritik direnç bölgesini test eden fiyatı gösteriyor. Bu seviyelerin üzerinde bir günlük kapanış gerçekleşmesi durumunda gözde altcoin’in fiyatında yeni bir yükseliş rallisi başlayabilir. Ancak teknik göstergelerden Göreceli Güç Göstergesi (RSI) aşırı alım bölgesine girme eşiğinin üzerinde. Yani, LINK fiyatında bir geri çekilme gerçekleşebilir. Yine de endişe uyandıracak kadar riskli bir işaret mevcut değil. Çünkü bu, kısa vadeli bir hareket olabilir ve boğalar tarafından kısa sürede alt edilebilir.

Bu nedenle, düşüş eğilimi yoğunlaşırsa ve yeni bir yükselişle başlayıp muhtemelen 30 dolara yakın daha yüksek hedeflere yönelirse Chainlink (LINK) fiyatı 19 doların altına düşebilir. Kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olması sebebiyle her an her şeyin değişebileceğini akılda tutmalısınız. Yüksek volatilitesi sebebiyle yüksek risk içeren bu piyasada işlem yaparken yatırımcılar yalnızca kaybetmeyi göze alabilecekleri kadar bir miktarla işlem yapmalıdır. Ayrıca, LINK token’larını satın almayı düşünmeden önce piyasa lideri olan Bitcoin ile yüksek korelasyona sahip olduğunu unutmamalı ve onun da fiyat hareketlerini yakından takip etmelisiniz.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

Coinpedia


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin