line
Mesajlaşma devi LINE kripto para borsası küresel işlemlere başlıyor

LINE kripto para borsası küresel işlemlere başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon mobil devi LINE kripto para borsası BITBOX’un Bitcoin de dahil olmak üzere 30 kripto paranın desteğiyle faaliyetlerini resmen başlattı.

Salı günü yapılan duyuruda, LINE, borsa işleminin fiat para ve kripto para arasında hiçbir işlem yapılmadan başladığını bildirdi. Ve sadece kriptolu ticaret çiftlerini destekleyeceğini doğruladı. Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash ve Litecoin de dahil olmak üzere şu anda 30 civarında kripto işlem görüyor. Borsaya eklenen coinler borsa izleme komitesi tarafından coin listesinin tamamı detaylı şekilde incelenerek ve çok titiz bir değerlendirme süreci geçirilerek belirlendi.

LINE’ın kripto para alanına yeni girmesi ile ilgili ile CEO Takeshi Idezawa şunları söyledi:

LINE, kullanıcılarımız için harika bir sosyal deneyim sunma konusunda bir girişim başlattı. Ve şimdi bu know-how’ı BITBOX kripto borsası ile dijital tokenlere getirmeyi amaçlıyoruz.

Kripto-kripto değişimi, tüm kullanıcılar için -15 dilde kullanıma sunulan- dünya çapında kullanıma sunulacak. Ancak düzenleyici engeller nedeniyle Japonya ve Amerika Birleşik Devletlerinde faaliyet göstermeyecek.

LINE kripto para borsası kendi pazarında işlem yapamayacak

LINE, dünya çapında 600 milyondan fazla kayıtlı kullanıcı ve 200 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya sahip. Fakat Japonya’da faaliyet gösterememesinden dolayı BITBOX’ın büyüme etkisi, ülkenin LINE’nin en etkili pazarı olmasından dolayı, kısıtlı kalabilir.

Konu ile ilgili yılın başlarında, LINE özellikle iç operasyonları yürütmek için Finansal Hizmetler Dairesi (FSA) – Japonya’nın mali düzenleyicisi ile bir kripto para borsası başvurusu yapmıştı. Uygulama şu anda inceleniyor.

Kripto borsası operatörü, kullanıcıların kripto varlıklarını depolamak için ilk Bitcoin girişimlerinden olan ve cüzdan sağlayıcı faaliyetlerinde bulunan BitGo ile iş ortaklığı yapacak.  BitGo, tek bir hata noktasına karşı güvenliği artırmak için ilk anahtarın şirket sunucularında depolandığı üç anahtarlı bir Bitcoin cüzdanı geliştirmesi ve kullanması ile bilinen bir şirket.

LINE yaptığı açıklamada:

BitGo cüzdanı ile tek kurumsal sınıf, çoklu imza ve çok tokenli sıcak cüzdan formatında bir işbirliği kurulacak.

Ayrıca BitGO’nun çevrimdışı soğuk depolama ve saklama ile cüzdan çiftlerini olacağını bildirildi.

İlk ay komisyon ücreti yok

BITBOX, lansman sonrası faaliyetin ilk ayında listelenen coinler için komisyon ücreti almayacak ve ilk 2 milyon kayıtlı müşteriyi “Ağustos ayında 10 ABD Doları’na eşdeğer bir ödül” hediye edecek.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin