LİNE kendi kripto parası LINE Q’yu ödüllendirme amacıyla kullanacak
LİNE kendi kripto parası LINE Q’yu ödüllendirme amacıyla kullanacak

LİNE kendi kripto parası LINE Q’yu çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başlıca teknoloji şirketleri, kendi kripto para birimlerini yaratma konusuna gittikçe artan oranda ilgi gösteriyor. Bu tür girişimler yeni bir şey olmamasına rağmen, daha fazla şirket kendi kripto para birimini çıkarmaya çalışıyor. LINE, biraz farklı bir şekilde de olsa, bunu yapan en son firma. LİNE kendi kripto parası LINE Q’yu çıkartacağını duyurdu.

LINE kendi kripto parasını LINE Q olarak adlandıracak

Telegram, ICO’yu kamuya açtığından beri -daha sonra onları iptal etti- diğer teknoloji firmaları kendi kripto para birimini yaratma fikrine daha fazla odaklandı. Böyle bir yerel para birimi, özellikle kullanıcılarla doğrudan bir ilişki kurmayı sağladığından, bazı konularda önemli faydaları olabilir.

Asya’daki popüler anlık mesajlaşma çözümü ile tanınan LINE, yakın gelecekte böyle bir kripto para birimi yaratmayı hedefliyor. Söz konusu para birimi, LINE Q olarak adlandırılacak ve esas olarak kullanıcılara platformda katılımlarına dayanarak ödüllendirme amacına hizmet edecek. Sonuçta bu tür platformlar, düzenli kullanıcılar olmadan başarılı olmaz.

LİNE kendi kripto parası LINE Q’yu ödüllendirme amacıyla kullanacak

Bu noktada şirketin çıkarmayı planladığı kripto para birimi LINE Q hakkında çok fazla ayrıntı bilinmemekte. LINE’ın uzun zamandır kendi Blockchain altyapısı üzerinde çalıştığını biliyoruz. Bu Blockchain tarafından desteklenen bir yerel para birimi oluşturmak fikri çok mantıklı. Uzun vadeli başarısının garanti edilememesine rağmen, toplum odaklı bir kripto para birimi kesinlikle LINE’ın büyümesine önemli bir katkı sağlayacak.

Çoğu insanın beklediğinden farklı olarak, bu para bir başlangıç ​​para teklifi (ICO) veya bu türden bir uygulama aracılığıyla satılmayacak. Bunun yerine, kripto para sadece kullanıcıları ödüllendirmek ve ödül olarak bu tokenleri vermek için yaratılacak. Şirket, ekstra para toplamak için bu tokenleri satmaktan ziyade, bir Blockchain tabanlı ekosistem aracılığıyla faydalı bir gerçek hizmet yaratmaktan gurur duymakta.

LİNE’ın kripto para borsası bu yıl faaliyete geçecek

LINE CTO’su Park Euivin projeye yönelik  şu yorumu yaptı:

Google dev bir şirket olmasına ve birçok teknik güce sahip olmasına rağmen LINE, Blockchain endüstrisinde bize rekabet avantajı sağlayabilen, 200 milyondan fazla haberci kullanıcısı ve bol hizmet uygulama deneyimine sahip.

Kimse bugüne kadar LINE’nin başarısını inkar edemez. 2018 yılının ilk çeyreğinde oldukça olumlu rakamlar açıklayan bu platformun büyümeye devam ettiği ve şirket gelirlerinin arttığı açık. Blockchain, kripto para, krediler ve sigorta üzerine yenilenmiş bir bakışla, Asya teknoloji devi için ufukta heyecan verici girişimler var. Şirketin kripto para borsasının, bu yıl içinde Japonya’nın Finansal Hizmetler Kurumu’nun onayı sonrasında faaliyete geçmesi planlanmakta.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Themerkle

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin