Stellar performansı ile son 24 saatte %8,8 oranında arttı
Stellar performansı ile son 24 saatte %8,8 oranında arttı

Stellar performansı ile şu anda piyasada lider konumunda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Transferler için bir Blockchain çözümü sunan Stellar Lumens, sınır ötesi işlemleri çok düşük maliyetli ve çok hızlı bir şekilde yapma imkanı sunuyor. Bu, bir kullanıcı için her şeyi kolaylaştırmak için ideal hedef. Kripto para piyasasında yaşanan olumsuzluklara rağmen Stellar performansı ile şu anda piyasada lider konumunda!

Stellar performansı ile şu anda piyasada lider konumunda!
Stellar performansı ile şu anda piyasada lider konumunda!

Stellar performansı ile son 24 saatte yüzde 8,8 oranında arttı

Teknoloji-genişleme ve test etme söz konusu olduğunda, en iyi koşuculardan biri, haber ve duyurularla günlük olarak sahneye çıktığı için hiç şüphesiz Ripple. Stellar Lumens, Ripple ile çok benzer bir yolda ilerliyor. Her iki para birimi de uluslararası ödemelerle ilgili. Yani işlemlerin nasıl yapılacağına ve daha hızlı ve daha ucuza para transferlerinin nasıl sağlanacağına dair çözümler sunmaktalar. Ancak bu durum günlük alışveriş yapmak için bir perakende para birimi olmadıkları anlamına da gelir.

Büyük seviyelerin üstesinden gelemedikten (örneğin Bitcoin (BTC) 10.000 dolar) sonra, tüm kripto para birimleri düşüş eğilimi gösterdi. Bununla birlikte, piyasa hacmiyle önde gelen kripto paralardan sadece Stellar Lumens, son 24 saatte %8,8 oranında artışla yeşil alanda 0,34 dolar seviyelerinden  işlem görüyor.

Stellar performansı ile şu anda piyasada lider konumunda!
Stellar performansı ile şu anda piyasada lider konumunda!

En büyük beşinci kripto para borsası Stellar’ı listeliyor

Hong Kong’daki OKEx borsası, ticaret çiftleri arasında Stellar’ı listeliyor. Kripto para borsası platformu, hacme göre en büyük 5. kripto para borsası. OKEx, 28 Aralık 2017 tarihinde Stellar’ı listeleyeceklerini belirtti. Stellar ve IBM arasında imzalanan ortaklığın ardından, teknoloji devi Stellar tarafından desteklenen bir platform ve XLM kullanımı ile Güney Pasifik ülkelerinin benzersiz para birimlerine sahip olan sınır ötesi transferleri gerçekleştirebildi.

Stellar hodlers, son 7 gün içinde bir ateşli koşmanın ardından hafta sonunun yeni pozitifliği müjdeleyeceğini umuyor. Bu durum Kik’in Stellar’ın Kin token platformunu kullanmaya yönelik ilk planlarını terk etme kararı ile birleşti. Stellar’ın forku, kripto parada fiyat düşüşüne neden olan başlıca faktörlerden biri oldu. Kin ekosistemi Vakfı Araştırma ve Geliştirme Başkan Yardımcısı Netanel Lev, Kin’in iş ölçeği sorunları yaşadığı için ölçeklendirilmesi gerektiğini söyledi ve sözlerine şunları ekledi:

Bugüne kadar ki kripto para projeleri, teknoloji ve ürün odaklı oldu. Kin her zaman tam tersini yaptı. Endüstrinin en iyileri ile çalıştıktan sonra, melez bir Ethereum ve Stellar’ın kendi forkunun Kin ekosistemine hem kısa hem de uzun vadede fayda sağlayacağı sonucuna vardık.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin