Lihtenştayn Blockchain kanunu ve kripto borsası çıkarıyor.
Lihtenştayn Blockchain kanunu ve kripto borsası çıkarıyor.

Lihtenştayn, Blockchain kanunu çıkarıyor! Kripto borsası da yolda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en küçük ülkelerinden olan Lihtenştayn Blockchain teknolojisini uygulamak ve sunabileceği avantajlardan yararlanmak için gösterdiği yoğun çabayla dikkatleri üzerinde topluyor. Yeni düzenlemelerin hayata geçirildiği ülkede değişimin ayak sesleri şimdiden geliyor.

Lihtenştayn Blockchain kanunu ile devrim yaratacak

Daha önce bildirildiği gibi Lihtenştayn, ülkedeki Blockchain tabanlı şirketlerin gelişimini teşvik edecek ve onlara yardımcı olacak yeni bir düzenleyici çerçeve tanıtan bir “Blockchain Kanunu” oluşturdu.

Blockchain yasasının yürürlüğe girmesi için haziran ayının başı öngörülmüştü, ancak beklenmedik bir şekilde gecikti. Çoğu gözlemci yasanın meclisten geçeceğine emin.

Bu ayın sonunda ülkenin kripto borsası LCX de lansman yapıyor

Ülkenin Finans Piyasası Kurumu da kripto varlıkları için üç ayrı yatırım fonunu onayladı: Incrementum Crypto One Fonu, Postera Fonu ve Coinlab Dijital Varlık Fonu.

Ülkede kripto para endüstrisi için bir sonraki adım, bu ayın sonunda tamamlanması beklenen Liechtenstein Kripto Borsası’nın (LCX) tam lansmanı olacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Lihtenştayn Avrupa’nın Blockchain merkezi olmak istiyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin