Avustralya Menkul Kıymetler Komisyonu, ICO düzenlemesine gidiyor
Avustralya Menkul Kıymetler Komisyonu, ICO düzenlemesine gidiyor

Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu’ndan 5 ICO kararı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu (ASIC) geçtiğimiz günlerde ICO yönetmeliğinde bir düzenlemeye gitti. Yapılan açıklamalara göre düzenleme, Nisan ayından bu yana 5 ayrı şemada ele alındı. Avustralya Menkul Kıymetler Komisyonu, ICO kararını yatırımcıları koruma amacıyla aldı.

Avustralya Menkul Kıymetler Komisyonu, ICO ile ilgili 5 karar ayrı karar verdi

Perakende yatırımcıların uygun seviyelerde yatırımcı koruması sağlamadığı gerekçesiyle beş ICO’nun tümü beklemeye alındı.

ASIC Komiseri John Price şöyle söyledi:

Halktan para toplarsanız, önemli yasal yükümlülükleriniz olur. Teklifinizin hukuki maddesi sizin için önemli değil. Bir ICO yapısını kullanmak, yatırım yapan halk için kilit korumaları görmezden geleceğiniz anlamına gelmiyor. Bununla birlikte teklifiniz hakkında her zaman halka karşı açık ve doğru olmalısınız.

Komisyon tarafından gerçekleştirilen son eylem 13 Eylül’de geldi. ASIC, New Dawn Fund’daki birimler için Yatırımcı Borsası (IEL) tarafından yayınlanan bir ürün beyanı hakkında durdurma emri vermişti. Bu fon, bir dizi kripto para birimi varlığına yatırım yapmayı önerdi. ASIC, PDS ile ilgili kaygıları dile getirdikten sonra IEL, PDS kapsamında hiçbir birimin elde edilememesi için durdurma kararını kabul etti. ASIC, IEL tarafından kooperatif yaklaşımının kabul edildiğini onaylıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin