Lider Bitcoin platformu, tek bir günde rekor kırdı!
Lider Bitcoin platformu, tek bir günde rekor kırdı!

Lider Bitcoin platformu, tek bir günde rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün BitMex Twitter’da, Bitcoin’in 13.000 doları geçmesiyle günlük olarak rekor seviyeye ulaştığını bildirdi. Önde gelen bir Bitcoin türev işlem platformu olan BitMex, ürünleri genelinde 16 milyar dolarlık bir hacme ulaştı.

BitMex, tek bir günde 16 milyar dolarlık rekor kırdı

Ayrıntılı olarak, BitMex XBT/USD pazarında 1 milyar dolardan fazla açık ilgi gördü ve XBT/USD paritesinde 13 milyar dolardan fazla işlem gördü. Şirket CEO’su Arthur Hayes heyecan verici bir şekilde yorum yaptı. Şu anda, Bitcoin fiyatı hafif bir düzeltme görürken, işlem platformlarının az bir kısmı benzer rekorlar görüyor. Örneğin, Bitcoin vadeli işlem platformu CME grubu ayrıca son birkaç aydır tüm zamanların en yüksek işlem hacmini bildirdi.

Pek çok uzman hala, kimin bu boğa piyasasını finanse ettiğini tartışıyor: Perakende veya kurumsal. Ya da belki son Libra duyurusu? Bununla birlikte, gerçek şu ki Bitcoin ve kripto para birimleri genel olarak büyük miktarlarda para çekiyor ve hiç kimse bunun sadece geçici olup olmadığını tahmin edemiyor mu ya da gerçekten Bitcoin için tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacak mıyız?

Bu Bitcoin boğa piyasasının arkasında kim var?

Pek çok FOMO etkisinin yatırımcıların çoğu için itici güç olabileceği tartışılıyor, çünkü Bitcoin bu yıl hızlı bir büyüme gösteriyor. Duygusal engellerin de göz önünde bulundurulması gerekiyor, çünkü 10.000 dolar işaretinin üzerindeki Bitcoin, altından daha fazla yükseliş gösteriyor. Aslında BTC, 10.000 dolar ile 20.000 dolar arasında uzun süre kalmadı.

Bu Bitcoin’in yeni bir ATH arayışı içinde olduğunu gösteriyor, bu yıl Bitcoin 2017’de olduğu gibi benzer hamleler yapıyor. Yani sadece birkaç gün, hatta saatlerce süren ağır direnç izlerinden geçiyor. Ayrıca analistlere göre hiçbir şey net olmadığı için, BTC ya aya gidebilir ya da önümüzdeki günlerde büyük bir boğa tuzağı yaşayabiliriz.

Coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin