Facebook’un kripto parası, düzenleyici ve ortak şüphesiyle karşı karşıya
Facebook’un kripto parası, düzenleyici ve ortak şüphesiyle karşı karşıya

Facebook’un kripto parası, düzenleyici ve ortak şüphesiyle karşı karşıya

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hırslı Facebook’un kripto paraası, hem düzenleyici hem de ortak şüphesiyle karşı karşıya. Facebook, Libraiçin 27 ortak açıkladı, ancak bazılarının projede şüpheleri var. Libra, ABD ve Avrupa’nın düzenleyici baskısıyla karşı karşıya.

Hırslı Facebook’un kripto parası, sorunlarla yüzleşiyor

Facebook geçtiğimiz günlerde Libra adıyla kripto para birimini duyurdu, özellikle düzenleyiciler arasında tartışmalar devam ediyor. Sosyal medya devi, 27 ortağın çoktan ilan edilen kripto için imza attığını açıkladı. Bununla birlikte, bir New York Times gazetesine göre, bu ortaklardan bazıları proje konusunda şüpheli. Facebook’un Visa, MasterCard ve Uber gibi önde gelen şirketlerle ortaklık yapmış olması Libra’yı ana akıma kolay kabul ettirdi. 

Ortaklar kriptoyu kullanmak veya tanıtmakla yükümlü olmayacaklarından imzalanan sözleşmeler bağlayıcı değil. Bu, Libra’nın beklemeyeceği yöne doğru yönelmesi durumunda, ortakların çekilme seçeneğine sahip oldukları anlamına gelir. New York Times, isimsiz kalmayı seçen yedi yöneticinin, sözleşmenin şartlarını doğruladığını söyledi. Ortakların şüpheleri, Libra’nın hem ABD hem de Avrupa’nın düzenleyici baskısıyla karşı karşıya kaldığı bir zamanda geliyor. Çoğu, gizlilik söz konusu olduğunda Facebook’un sorunlu geçmişi nedeniyle endişe duyuyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin