level
Level CEO'su Chris Slaughter: Borsalar kullanıcının “bilgi eksikliğinden” yararlanarak para kazanıyor

Level CEO’su Chris Slaughter: Borsalar kullanıcının “bilgi eksikliğinden” yararlanarak para kazanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraların dünya çapında kitlesel olarak arttıkça, sektörde faaliyet gösteren şirketler, bilgilendirme çabalarını daha da artırmaya başladı. Bu şirketlerden biri olan kripto para borsası Level CEO’su ve bir teknoloji uzmanı Chris Slaughter ve kripto ekosistemindeki “eksiklikler” tartışmak için Anthony Pompliano’nun podcast’lerinden birinde yer aldı. Slaughter, konuşmasına, kullanıcıların bir aylık ücret karşılığında sınırsız alım satım yapma imkânı sunan “düz ve şeffaf ücret modeli”nden bahsederek başladı.

Öte yandan, kapitalist güçlerin teknolojileri ve platformları metalaştırılırken fiyatları düşüreceği gerçeğini vurguladı:

Kripto borsalarının para kazanma yöntemi, genellikle bireysel müşterinin“bilgi eksikliğini” kullanarak, bu son kullanıcıdan maksimum kazanç elde etmek anlamına geliyor.

Girişimci aynı zamanda Coinbase’in son derece yüksek işlem ve işleyiş ücretlerinden bahsetti ve yeni kullanıcılar için farklı deneyimler sunan “Pro” teklifleri fikrini ortaya koydu. Level’in işletme modelinin bir tür “bilgi eşitsizliğinin sömürülmesi” olduğu fikrine itiraz etti.

Ayrıca, Level hem Bitcoin’i hem de fiat paraları destekleyen banka kartları gibi çeşitli finansal hizmetleri birleştirerek sürtünmesiz bir deneyim sunmayı amaçlayan bir şirket. Bununla birlikte, Slaughter, Bitcoin’in çok da uzak olmayan bir gelecekte fiat’ın yerine geçeceğine inanıyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin