Milyonlarca kripto para taşındı! Borsa destekli altcoin dibe vurdu
Milyonlarca kripto para taşındı! Borsa destekli altcoin dibe vurdu

LEO, Bitfinex’te huzura çıkmaya hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bilindiği üzere Bitfinex Borsası, akredite yatırımcılara açık özel bir token satışı gerçekleştirdi. Bu satış sırasında her USDT karşılığında 1 LEO satıldı ve hedef olan 1 milyar dolara başarıyla ulaşıldı.

Bitfinex 5 işlem çifti açacak

Bitfinex’ten yapılan açıklamaya göre, 20 Mayıs’ta LEO borsada listeleniyor. Açıklamada token’nin BTC, USD, USDT, EOS ve ETH çiftlerinde ticarete açık olacağı bildirildi.

Geçtiğimiz Nisan ayında, New York Başsavcılığı Ofisi, Bitfinex’i Tether’in rezervlerini kullanarak 850 milyon dolarlık bir müşteri açığını kapatmakla suçladı. Bitfinex ayrıca 850 milyon dolar kaybedildiğini de reddetti. LEO adında yeni bir kripto para çıkaran Bitfinex, IEO’dan elde ettiği gelir ile 850 milyon dolarlık zararı kapatmayı planladığını bildirdi.

Borsa bloke olduğunu iddia ettiği 850 milyon doları, LEO’dan gelen 1 milyar dolar ile karşılamayı planlıyor. 850 milyon dolara ulaşıldığı takdirde, ihraç edilen LEO’yu satın almak ve yakmak üzere kullanılacağını vaat etti.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin