Sıcak Gelişme: LedgerX, Bitcoin vadeli işlemleri için henüz onay alamamış
Sıcak Gelişme: LedgerX, Bitcoin vadeli işlemleri için henüz onay alamamış

Sıcak Gelişme: LedgerX, fiziksel Bitcoin vadeli işlemleri için henüz onay alamamış

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Perşembe günü yapılan bir bildiride, ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), LedgerX’in şirketin talepleriyle çelişen fiziksel olarak oturmuş Bitcoin vadeli işlemlerini teklif etmek için “Komisyon tarafından henüz onaylanmadığını” söyledi.

Hatırlanacağı gibi bu sabah okuyucularımıza LedgerX’in onaylanmış bir Bitcoin fiziksel teslimli vadeli işlemleri başlattığını duyurmuştuk. Ancak az önce gelen haberlere göre LedgerX, CFTC’den bir onay almamış. Sizler için tüm gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Peki ne olmuştu! Bitcoin vadeli işlemleri…

  • Bitcoin türevleri sağlayıcısı LedgerX, fiziksel olarak ilk Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini Çarşamba günü ABD’de başlattığını açıkladı.
  • Yatırımcılara ABD doları yerine Bitcoin cinsinden ödeme yapan sözleşmeler, hem kurumsal hem de perakende yatırımcılara sunulacak.
  • Müşteriler bir sözleşme satın alırken dolar yerine Bitcoin yatırabilirler.
  • LedgerX, Intercontinental Exchange’deki Bakkt ve TD Ameritrade’in desteği ErisX’i yeni teklifiyle geçmeyi başardı.
  • Herhangi bir ABD vatandaşı, şimdi gerçek Bitcoin için vadeli işlem sözleşmeleri ticareti yapabilir.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik 7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin