Ledger, veri saldırıları hakkında bilgi verecekleri bitcoin ile ödüllendirecek
Ledger, veri saldırıları hakkında bilgi verecekleri bitcoin ile ödüllendirecek

Ledger, veri saldırıları hakkında bilgi verecekleri bitcoin ile ödüllendirecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto cüzdan firması Ledger, bir dizi veri sızıntısının arkasındaki saldırganlar hakkında bilgi almak için yaklaşık 350.000 dolar değerinde bir bitcoin ödülü belirledi.

Şirket, son aylarda yüz binlerce müşterisinin kişisel bilgilerini tehlikeye atan sızıntıların ve kimlik avı saldırılarının yakın geçmişini gösteren ayrıntılı bir blog yazısı yayınladı.

Durum geçen yaz Ledger’in e-ticaret ve pazarlama veri tabanının ihlal edilmesiyle başladı ve en son olay Aralık ayında, Ledger’e,  e-ticaret devi Shopify destek ekibi tarafından “sahte bir üyede” Ledger ve diğer firmalarla ilgili işlem kayıtlarına rastladıkları bilgisi verildi.

Yaz aylarından bu yana, Ledger müşterilerine yönelik kimlik avı saldırılarının sayısı hızla arttı

Buna cevaben Ledger, siber suçluların tanımlanmasına, tutuklanmasına ve başarılı bir şekilde kovuşturulmasına yol açan bilgileri sağlayabilen herkesi toplamda 10 BTC ilke ödüllendireceğini bildirdi. Şirket ayrıca, kripto endüstrisindeki diğer kişileri girişime katkıda bulunmaya ikna etmeyi umuyor.

Ledger ayrıca ek özel araştırmacılar işe alıyor ve bireysel müşteriler için fon sigortasının önünü açacak yeni bir teknik çözümün lansmanını içeren bilgileri işleme biçiminde değişiklikler yapıyor.

Ledger yaptığı açıklamada, “Hepimiz aynı nedenle buradayız: uzun süredir kripto para biriminin ve dijital varlıkların değerine ve geleceğine inanıyoruz” dedi ve ekledi:

Ledger olarak bizler çok önemli dersler aldık. Bize tam olarak güvenmeniz için çok çalışmaya devam edeceğiz. Biz alçakgönüllüyüz. Sonuç olarak daha güçlü ve daha dayanıklı hale geliyoruz.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin