IOTA desteği
Ledger Nano S'in IOTA desteği çok yakında!

Ledger Nano S’in IOTA desteği çok yakında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA NEWS tarafından yapılan son bir duyuruda, IOTA’nın (MIOTA) Ledger Nano S olarak bilinen ünlü donanım cüzdanında desteklenme sürecinin belirli bir aşamaya geldiği bildirildi. 3 Ekim tarihli twitte önümüzdeki birkaç haftalık zaman diliminde Ledger Nano S’in IOTA desteği sürecinin tamamlanabileceği belirtildi.

 #LedgerNano S cüzdanındaki #IOTA Tokeni destekleme gelişimi çok ilerledi. IOTA Yazılım Mühendisi Charlie Varley: “Önümüzdeki birkaç hafta boyunca Ledger Nano entegrasyonuna bakacağız. […]”

Github katkısı ve IOTA desteği üzerine son Gelişme raporu

Haberin ilerleyen kısımlarını incelediğimizde, Ledger Nano S üzerinde IOTA desteği geliştirmek için bir GitHub sayfası bulunduğunu görüyoruz. Ayrıca,  Discord’da geliştiricilerin yetenekleri ile projeye katkıda bulundukları bir IOTA topluluğu da bulunuyor.

Yakın zamandaki bir gelişme raporunda, yazılım geliştiricisi Peter Willemsen, kripto topluluğunu, Ledger’in 2 ana özelliğini eklediğini bildirdi:

Defterin 2 ana özelliğini tamamladık: API (haftalar süren tartışmalardan sonra ve tasarımların üzerinden diğerine geçerek).

İşlemlerin imzalanması (API’nın bir kısmı)

İhtiyacımız olan tüm önemli özelliklerin bittiğini görebilirsiniz!

Ayrıca, bir sonraki adımın cihaz üzerinde beta testi başlatılması olacağını da ekledi:

Bu, doğru yönde büyük bir adımdır ve bundan en çok yararlanan insanlar kullanıcılardır: Tüm IOTA ihtiyaçlarınız için bir cüzdanınız olduğunu düşünün. Trinity’i indirip istediğin şekilde kullan. Ledger’ınızı takın ve IOTA uygulamasını yükleyin. Trinity defterinizi görür ve Ledger’ınızı bunun yerine cüzdan olarak kullanmak isteyip istemediğinizi sorar.

Fonksiyonel bir Javascript-SDK ve API’ye sahip olmadan önce yapılması gereken tek şey, “bundle”yi doğru şekilde imzalamak. Hala bazı sorunlar var, ama umarım bu haftada bunları çözebilirim.Bu, beta’ya girmeden önce muhtemelen son geliştirme raporu.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin