Donanım cüzdanı Ledger, Nano S cihazı için Monero desteğini duyurdu
Donanım cüzdanı Ledger, Nano S cihazı için Monero desteğini duyurdu

Ledger, Hong Kong şubesini açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

31 Ekim Çarşamba günü yaptığı basın açıklamasında kripto cüzdan şirketi Ledger, Hong Kong şubesini açtığını kamuoyuna duyurdu.

Ledger, Hong Kong şubesinin başına Benjamin Soong’u getirdi

Merkezi Paris ve San Francisco’da bulunan lider cüzdan üreticilerinden biri olan Ledger, bölgede düzenlenen tüm muhasebe operasyonlarından sorumlu olan, Benjamin Soong’u Asya Pasifik’in (APAC) baş sorumlusu olarak atadığını da bildirdi. Soong, ABD finansal analitik şirketi S & P Global’in eski genel müdürü olarak görev almıştı.

Ledger’ın başkanı Pascal Gauthier, Soong’un şirketin APAC’daki fırsatlardan para kazanmasına yardımcı olacağını açıkladı:

Bölge muazzam miktarda deneyim ve uzmanlık gerektiriyor. Bu da Ledger’ın gelecekteki fırsatlardan yararlanmasına yardımcı olacak. APAC, talep gören önemli bir pazar. Benjamin ile birlikte, hem tüketiciler hem de finansal kurumlar için kripto varlıkların korunması amacıyla en üst düzeyde güvenlik sağlayabileceğimize inanıyoruz.

Ocak ayında, Ledger, Avrupalı ​​girişim sermayesi şirketi Draper Esprit’in liderliğindeki B Serisi fonlama turunda 75 milyon dolarlık bir artış sağladı.

Temmuz ayında Ledger, şirketin 2017 boyunca bir milyondan fazla kripto cüzdan sattığını açıkladı. Bununla birlikte Samsung’un 29 milyon dolar kâr elde etmesinin ardından şirket, Google’ın girişim kolu GV ve Siemens gibi teknoloji devlerinin ilgisini çekti.

Son zamanlarda Hong Kong’lu yetkililer, yeni kripto düzenlemeleri getirme planlarını açıkladı. Haziran ayında, Hong Kong’un Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC), düzenleyicinin kripto ve ICO’larda “uygun olduğunda araya girme” konusunda “yakın bir izlemeye” devam ettiğini söyledi. Bu ayın başlarında, SFC Başkanı yerel bir gazeteye kripto varlıklar için yasal bir çerçeve oluşturmayı planladığını söyledi.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin