İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler
İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler

Günün en çok kazandıran altcoini: MANA listelenme sonrası yüzde 60 değer kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün, Decentraland (MANA), Kore Upbit kripto borsasında listelendiği haberi sonrasında %50’den fazla değer kazanarak günün en çok kazandıran altcoini oldu.

Günün en çok kazandıran altcoini MANA, 68. sıraya yükseldi

Upbit’in borsaya bir token ekleyeceği haberi ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra, Decentraland (MANA) büyük bir ralli gördü. Mana, fiyatlar yükseldikten sonra Coin piyasasında 68. sıraya yükseldi.

Decentraland (MANA)
Decentraland (MANA)

Yükselen fiyatlar da işlem hacminde keskin bir artışa neden oldu. MANA bir hafta boyunca günlük işlem hacmi 3 milyon dolar civarında oldu. Upbit listelenmesinin ardından, proje işlem hacmi bakımından 16.6 kat arttı ve bugün 50 milyon dolara ulaştı. MANA’nın toplam piyasa değeri 32 milyon doları aştı.

Görünen o ki, yeni listelerin eski taktikleri, ICO’lar ve projelerle ilgili haberler projelerin pompalanmasına neden oluyor. 2018 yılında görülmeyen bir şey.

Mana yazım sırasında 0,071 dolar seviyesinden işlem görüyor. Listelenme öncesi ise 0,051 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Gün içi en yüksek seviyesi ise 0,082 dolara ulaşarak %60’dan fazla değer kazandı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin