digibyte
Poloniex’in ansızın Digibyte’ı delist etmesi tartışmalara neden oldu

Digibyte ekibi kullanıcılarını yeni iOS cüzdanlarının test etmeye çağırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DigiByte ekibi, kullanıcılarını son olarak Apple Store’da yayınladığı cüzdanı test etmeye davet etti. Hareket, geçtiğimiz birkaç ay içinde yapılan pazarlama çalışmaları ile tokeni popüler hale getirme çabası olarak görülüyor.

Öte yandan Digibyte’ın kripto cüzdan geliştirmeleri için oldukça uzun bir zaman harcandı. Ve bu kripto cüzdanı DigiByte’ın piyasaya yayılması için önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor. DGB tokenine baktığımızda ise son üç ayda ticaret hacminin çeşitli borsalarda listelenmesi ile daha belirgin hale geldiğini görüyoruz. DGB, BTC çiftlerinde bir artış kaydedildi. Buna göre  Haziran ayında yüzde 100’e varan bir artış görüyoruz. Ancak daha sonra bu fiyatlara tutunamayan DGB tokeninde gerilemeler gerçekleşti. Geçen ay, DGB 0,03 dolar ve 0,04 dolar aralığında fiyat gördü.

DGB’nin ayrıca Bitcoin (BTC) ‘nin fiyat hareketlerine bağlı kalmayıp, işlemlerin bir kısmını Ethereum’a (ETH) karşı yapıldığını görüyoruz. Fakat Token hareketlerini  düşük  bir değerlerde olduğunu söyleyebiliriz. Faaliyetin çoğu ise CoinMarketCap’teki birim istatistiklerine göre Bittrex’te gerçekleşiyor. Ayrıca  Kore borsası Upbit de DGB ticaretinde önemli bir paya sahip.

Digibyte ekibi iddialı projeler üzerinde çalışıyor

DGB’nin çoğu zaman yerel kripto borsalarına eklenerek yaygın olarak desteklendiğini görülüyor. Varlık, ödemeler için potansiyel olarak hızlı ve ucuz bir token olma özelliğine sahip. Ayrıca  ekibin, dağıtık uygulamalar ve Nesnelerin İnterneti kayıt ve işlemleri için aranan bir platform haline gelme hedefinde iddialı planları bulunuyor.

Bununla birlikte, varlık zaman zaman aldatıcı ve ciddi miktardaki satışlara maruz kaldığı için, DGB’nin bir volatilite uyarısı bulunuyor. bunun  avantajı ise DigiByte projesinin uzun süredir var olması ve istikrarını kanıtlaması olarak görülebilir. Öte yandan, tamamen merkezsiz yapısı, borsa kabulü için herhangi bir yetki veya fona ihtiyaç duyulma gerekliliğini ortadan kaldırıyor.

cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin