Kripto piyasası bugün yeşil alanda dans ediyor
Kripto piyasası bugün yeşil alanda dans ediyor

Lance Morginn: “Bitcoin’in temelleri hala sağlam.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Alman ekonomi haberleri kuruluşu Finanzen.de 23 Kasım’da, Kanadalı Blockchain İstihbarat Grubu (BIG) CEO’su Lance Morginn ile yapılan bir röportajı yayınladı. Röportajda CEO,  2018 kripto para biriminde fiyat düşüşünün nedeninin yatırımcıların “eğitim eksikliği” olduğunu söyledi.

Lance Morginn: “Ayı piyasasına yatırımcı eğitimsizliği sebep oldu.”

Alman yatırım bankası GBC AG’nin bir temsilcisi ile konuşan BIG CEO’su Morginn, 2017 yılında giriş seviyesindeki yatırımcıların çok olması, yasal belirsizlikler, standart arz ve talep ilkelerinin 2018’de ayı piyasası yaşanmasına sebep olduğunu söyledi. Morginn konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Ortalama olarak bu sektörün sahip olduğu anlayış eksikliği ile birlikte tüm bu faktörleri bir araya getirirseniz, kriptonun fiyatlandırılmasının ve bugünün sonuçlarına ulaşırsınız.

Bitcoin (BTC), kripto varlıklarının çoğunu geçen hafta boyunca yeni bir aşağı yönlü spirale yönlendirdi ve bir yıldan fazla bir süredir görülmeyen oranlara yüzde 30’luk bir düşüşle gelindi. En son çöküşte 14 Kasım’da başlayan Bitcoin Cash’in (BCH) hard forkuyla ilgili ayrı sorunların yaşandığı görülüyor. Bu durum, keskin düşüşe yüzde 50 oranında olumsuz olarak katkıda bulundu.

BIG CEO’su: “Sektörün temelleri hala sağlam.”

2017’nin sonlarında boğalar sırasında piyasaya körü körüne giren acemi yatırımcıların fikri, bu yıl çeşitli yorumcular arasında popüler bir anlatı haline geldi. Beklentiler uzun vadede fiyatların yeterince düşük kalması durumunda her şeyin olacağını gösteriyor. Eski ABD kongre üyesi Ron Paul’un bu hafta yaptığı bir ankette, on binlerce katılımcının, on yıllık bir yatırım seçeneği olarak, altın ve fiat para birimi yerine Bitcoin’i seçtiklerini ortaya koyuyor.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin