KNC 24 saatte yüzde 20 değer kazandı
Kyber Network (KNC) sert yükseldi.

Kyber Network (KNC) fiyatı sert yükseldi! İki yılın rekoru geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Staking ödüllerinin dağıtılmasına sayılı günler kala Kyber Network (KNC), son iki yılın en yüksek fiyat seviyesine ulaştı.

Kyber Network (KNC) fiyatı 24 saatte yüzde 29 arttı

Merkezsiz finans (DeFi) sektörü hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Son olarak sektörün yıldızlarından Kyber Network (KNC), yüzde 29 büyüme kaydederek son iki yılın en yüksek fiyatına erişti. Ethereum tabanlı tokenin yeniden yükselmesi, Kyber için bir sonraki büyük yükseltme olan Katalyst’ten sadece birkaç gün önce geldi.

7 Temmuz’da yapılması planlanan Katalyst yükseltmesi, merkezi olmayan likidite protokolüne bir dizi teknik iyileştirme getirmeyi vadediyor. Yükseltme ayrıca KyberDAO’yu (merkezi olmayan özerk organizasyon) tanıtacak.

KNC sahipleri staking ödüllerini almaya hazırlanıyor

Resmi Kyber blog gönderisine göre bu yükseltme, KNC sahiplerinin tokenlerini paylaştırmalarını ve yönetişim önerileri için oy kullanmalarını sağlarken, karşılığında Ethereum (ETH) ödemeleri almalarını sağlayacak.

Kyber Network 2017 yılında Ethereum blok zinciri için oluşturulmuş merkezi olmayan bir likidite protokolü olarak gelişmeye başladı. Özel akıllı sözleşmelerde ERC20 tokenlerini yedek tutarak Kyber, kullanıcıların merkezi bir borsaya ihtiyaç duymadan herhangi bir Ethereum tokeni ile hızlı bir şekilde ticaret yapmalarını sağlıyor.

Trust ve Enjin dahil olmak üzere çok sayıda popüler mobil cüzdan uygulamasında ve Brave ile Opera gibi web tarayıcılarında halihazırda uygulanıyor.

Son 24 saatte KNC tokenin dolar karşısındaki değeri %29 artarak 1,19 dolardan 1,54 dolara yükseldi. KNC için iki yılın en yüksek seviyesine işaret eden bu fiyat Haziran 2018’den bu yana tanık olmayan bir değere geri dönülmesini sağladı.

Bu arada uzman bir analist Bitcoin fiyatı için yeni tahminini açıkladı. Buradaki haberimizden inceleyebilirsiniz.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin