Binance ve Google güçlerini Blockchain devrimi için birleştirdi
Binance ve Google güçlerini Blockchain devrimi için birleştirdi

Binance’in kripto para kartı için Swipe ile ortaklık kurduğu ortaya çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance’in banka kartı lansmanı için Swipe ile bir ortaklık gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Bilgiler, silinmiş bir web sitesinin önbelleğe alınmış sürümü üzerinden elde edildi.

Borsa web sitesindeki “Binance Card” SSS bölümünün önbelleğe alınmış sürümünde şu ifade yer alıyor:

Binance, kullanıcılar için bir kart platformu sağlamak için Swipe ile ortaklık kurdu.

The Block tarafından yapılan araştırma, Binance’in Swipe’ta hisse satın aldığını da ortaya çıkardı. Bugün bir Binance sözcüsü, “Ayrıntıları paylaşmaya hazır olur olmaz paylaşabileceğiz.” dedi.

Kripto para birimleri, fiat paraya gerçek zamanlı dönüştürülebilecek

Binance’in markalı bir kart için planları mart ayından beri sürüyor. O dönemde borsa Binance Card “düzenli bir ödeme kartının yaptığı her şeyi ve daha fazlasını yapıyor” ifadesini kullanmıştı. Bu silinmiş web sitesi, Binance Card’ın kripto para birimlerinin fiat para birimine “gerçek zamanlı” dönüştürülmesini mümkün kılacağını gösteriyor.

Kartın dünya çapında çalışabileceğini belirten borsa, nakit çekimi destekleyen bölgelerde kullanıcıların ATM’den para çekebileceğini de belirtmişti.

Swipe kendi kripto kartını sundu

Swipe’ın halihazırda kendi kripto Visa banka kartını sunduğunu belirtmek gerek. Bu kartın arkasında ise İngiltere Finansal Davranış Otoritesi tarafından lisanslanan Visa üyesi Contis Financial Services Ltd. yatıyor.

Binance’in küresel erişimi ve etkisini göze alan yatırımcılar, ortaklık haberleriyle Swipe token (SXP) fiyatını artırdı. Token şu anda yaklaşık %22 artışla 0,64 dolar civarında işlem görüyor.

Bu arada Afrika’da kripto para kullanımı tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmandı. Detaylar için buradaki haberimizi okuyabilirsiniz.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin