featured

Shiba Inu fiyatı hareketlendi: Shytoshi Kusma, Shibarium lansmanına kısa bir süre kala son gelişmeleri aktardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shibarium lansmanından önce BONE sözleşmesi ile ilgili son gelişmeleri duyurdu.

Shiba Inu Shibarium

Perşembe günü bir blogda yapılan duyuruda şu sözler söylendi:

Kendi Layer-2 blockchain’imiz olan Shibarium’un ve çok daha fazlasının piyasaya sürülmesiyle, önümüzdeki birkaç gün içinde kalan BONE arzını piyasaya süreceğimizi ve daha sonrasında vazgeçeceğimizi fark edeceksiniz. Böylece daha fazla BONE token’ının basımı mümkün olmayacak.

Kusama, BONE token’ının önemli bir kısmı yaklaşan ikinci katman protokolünde doğrulayıcılara tahsis edileceği için blockchain’i başlatmak gerektiğini vurgulayarak kararın önemine ışık tuttu. Ek olarak, BONE token’ının, Shibarium için önemli olmasının dışında ekosistem içindeki teknoloji yönetişimi için de önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Shibarium lansmanına sayılı günler kaldı

Merakla beklenen Shibarium, Ağustos ayındaki bir Toronto konferansından sonra yayına girecek. Platform, zincir dışı işlemleri tek bir Layer-1 işleminde toplayarak ölçeklenebilirliği ve veri sıkıntısını ele almayı ve böylece ücretleri ve veri yükünü azaltmayı hedefliyor. Geçen haftadan beri geliştiriciler, projenin çok önemli bir parçası olan Ethereum Bridge’i aktif olarak test ediyor.

Kripto para birimi, topluluğunun gücüyle hızla pazarda ilk 15’e yükselirken, Shiba Inu’nun ademi merkeziyet yolculuğu dikkat çekiciydi. Shibarium’un lansmanı ile ekosistem, gelişen NFT sektörüne odaklanarak, özellikle metaverse ve oyun uygulamalarında daha fazla büyümeye hazırlanıyor.

Shibarium test ağı, çok sayıda cüzdandan milyonlarca işlemle, ağa yönelik yüksek talebi gösteren önemli bir gelişme kaydetti. Ayrıca, yeni platformdaki projeleri desteklemek için geliştiriciler yakın zamanda, token sahipleri tarafından yönetilen merkezi olmayan özerk bir kuruluş olan DoggyDAO’yu tanıtmayı planladıklarını duyurdular.

Bir meme coin olarak başlayan Shiba Inu, blockchain ağı ve DApp ekosistemi ile ciddi bir projeye dönüştü. Shibarium’un lansmanının, SHIB token’ının temellerini güçlendirmesi ve kripto pazarındaki çekiciliğini artırması bekleniyor.

Kripto dünyası Shibarium lansmanını beklerken, SHIB ekosistem token’ı heyecan ve belirsizliği yansıtan karışık hareketler gösterdi. Bununla birlikte, Shiba Inu’nun ademi merkeziyetçiliğe bağlılığı dünya çapında ilgi ve meraklıların desteğini topladı. Bugün, popüler kripto analisti Ali Martinez, bir tweet’te Temmuz ayında kurulan borsalardan yaklaşık 28 milyon dolar tutarındaki 3,30 trilyonluk devasa bir SHIB token’ının çekildiğini dile getirdi. Bu da kripto para birimini elde tutmak için artan teşviki gösteriyor.

Shibarium’un lansmanı için geri sayım sürerken, Shiba Inu topluluğu, etkinliğin ekosistemin token fiyatını önemli ölçüde yükselterek 0,001 dolara çıkaracağına dair büyük umutlarını dile getirdi.

ZyCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin