Kurumsal yatırımcıların Bitcoin ilgisi zirve yaptı! Yükseliş sinyali mi?
Kurumsal yatırımcıların Bitcoin ilgisi zirve yaptı! Yükseliş sinyali mi?

Kurumsal yatırımcı danışmanlığı: “Kripto paralar uzun vade için sağlam bir yatırım”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

18 Şubat tarihli Bloomberg raporuna göre, danışmanlık şirketi Cambridge Associates, kripto varlıkların kurumsal yatırımcılar için uzun vadede sağlam bir yatırım olduğunu belirten bir tavsiyede bulundu.

Emeklilik ve gelir sağlama danışmanlığı konusunda uzmanlaşmış Boston merkezli Cambridge Associates’in, yönetimi altında 30 milyon dolar olduğu bilinirken toplu danışmanlık hizmetinde bulunduğu kurumların 300 milyar doların üzerinde bir fon büyüklüğü olduğu bildiriliyor. Bugün yayınlanan bir araştırmada, firmanın analistleri şu ifadelerde bulundu:

Zorluklara rağmen, yatırımcıların bugün bu bölgeyi uzun vadeli olarak değerlendirmesinin değerli olacağını düşünüyoruz. Her ne kadar bu yatırımlar yüksek derecede risk gerektirse de, bazıları dijital dünya için iyi bir getiri sağlayabilir.

2018 kripto para piyasası çöküşünü değerlendiren analistler, kripto yatırım ortamının bir bütün olarak yine de güçlü bir şekilde “gelişmekte olan ve bocalamayan bir sektör” olduğunu gösterdiğini savundu.

Galaxy Digital’in kurucusu Mike Novogratz, kripto paraların kurumsal yatırımcılara doğru kaydığını tahmin ediyor

Araştırma, yatırımcıların kendilerini alan hakkında eğitme ve kapsamlı bir şekilde araştırma yapma tavsiyesinde bulunurken çeşitli yatırım rotalarını keşfetme – likit olmayan risk sermayesi fonlarıyla çalışmadan, kripto borsalarında doğrudan spot piyasa işlem yapma- tavsiyesinde bulundu.

Bildirildiği üzere, dijital varlık yönetimi fonu Grayscale Investments’ın en son kripto yatırım raporu, kurumsal yatırımcılardan sermaye girişinin payının arttığını ortaya koydu.

Bu eğilimin devam edeceğini öngörerek, eski Goldman Sachs ortağı ve kripto ticaret bankasının Galaxy Digital’in kurucusu Mike Novogratz kısa bir süre önce kripto endüstrisinin bir bütün olarak “bir halk devriminden kurumsal yapıya doğru bir değişim girme” eğiliminde olduğunu tahmin etmişti.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin