Kripto bağlantılı şirketlerin performansı göz doldurdu
Kripto bağlantılı şirketlerin performansı göz doldurdu

Kurumsal ilgi durmuyor: Kripto varlık yöneticisi tek seferde 100 milyon dolar fon topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Az bilinen kripto odaklı varlık yöneticisi, “NYDIG Dijital Varlıklar Fonu II, LP” adlı yeni bir varlık için tek bir yatırımcıdan 100 milyon dolar topladı.

Kripto paralar üzerindeki kurumsal ilgi tırmanıyor

New York Digital Investment Group (NYDIG), yatırım yapılabilir varlıkları yaklaşık 10 milyar dolar olan Stone Ridge Asset Management’ın kurucularının önemli bir oranda Bitcoin satın aldığı 2017’de ortaya çıkmıştı. Bu nedenle, Bitcoin ve kripto yatırımı için kendi çözümlerini başlattılar, velayeti ve ilgili tüm hususları ele aldılar ve NYDIG, bu yıl ekim ayında 50 milyon dolar toplamayı başardı.

Stone Ridge Holdings Group’un (SRHG) kurucusu ve NYDIG’in kurucu CEO’su Ross Stevens, “Bitcoin’i sınır tanımayan, iyilik için birleştiren bir güç olarak görüyorum.” dedi:

Yatırım açısından bakıldığında, Bitcoin’i uzun zamandır nakit paradan üstün görüyoruz. Ve şimdi kontrolsüz ve desteklenmemiş küresel kağıt para basımı ile giderek negatifleşen faiz ile birlikte SRHG’nin 10.000 BTC’si, hazine rezerv stratejimizin temel bileşeni konumunda.

SRHG’nin 10.000 BTC satın alması, hazine rezerv stratejisinin bir parçasını oluşturmak için 100 milyon dolar değerinde olduğu ekim ayında da açıklanmıştı. Şimdi ikiye katlayarak yaklaşık 200 milyon dolara yükselttiler.

Bir kısmı BTC’ye, kalan kısım ETH’ye aktarılabilir

Neden yeni bir şirket kurmaya karar verdikleri veya bu 100 milyon dolarlık yatırımcının kim olduğu açıklanmadı. NYDIG; BTC, BCH, ETH, XRP ve LTC için saklama ve ticaret yürütme sunuyor. Bu yeni 100 milyon dolar ise muhtemelen öncelikle Bitcoin’e ve belki de bir kısmı ETH’ye gidebilir.

NYDIG  bu alana katılan, kurumsal hazinelere, varlıklı müşterilere, bankalara ve diğer kurumlara hizmet veren en son kurumsal yatırımcı olarak dikkat çekiyor.

Stone Bridge’in kurucu ortağı Robert Gutmann’ın da belirttiği gibi, “açık kaynaklı bir para sisteminin Bitcoin gibi varlıklarda uzun vadeli büyümesine” yönelik büyük bir inanç söz konusu.

trustnodes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin