Circle ve BCB arasında dev ortaklık...
Circle ve BCB arasında dev ortaklık...

Küresel dijital varlık şirketi BCB ile Circle arasında dev ortaklık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küresel dijital varlık finansal hizmetler şirketi BCB Group kurumsal müşterilerinin daha hızlı ve daha ucuz ödemeler yapabilmesi adına USD Coin (USDC) kullanmalarına izin vermek için bugün ABD merkezli ödemeler ve kripto teknoloji şirketi Circle ile ortaklık kurdu.

Temmuz 2020’nin sonunda 1,1 milyar dolarlık değerle dolaşımda olan USDC, Coinbase ve Circle tarafından ortaklaşa kurulan CENTER konsorsiyumu tarafından yönetilen en büyük ABD doları destekli stabilcoinlerden biri konumunda.

Circle bu dev ortaklıkla kritik bir pazar altyapısı oluşturacak

Paylaşılan basın bültenine göre ortaklık sayesinde BCB’nin müşterileri ödemeler, takas ve saklama için USDC’yi kullanabilirken, müşterilerinin Avrupa’daki yatırımları iöin risklerini azaltmalarına yardımcı oluyor.

Circle’ın kurucu ortağı ve CEO’su Jeremy Allaire, konuyla ilgili şöyle konuştU:

Dijital dolar stabilcoinlerine yönelik kurumsal talep dünya çapında hızla büyürken, BCB’nin USDC hizmetlerini sunması, müşterilerine önemli bir büyüme sağlamaya yardımcı olan kritik bir pazar altyapısı sağlayacak.

Bu arada BCB Grubu’nun kurucusu Oliver von Landsberg-Sadie, “Sektördeki küresel lider Circle ile çalışmaktan ve müşterilerimize USDC’nin avantajlı pazar çözümlerini sunmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

BCB değerine değer katacak

BCB 20’den fazla para birimi, kripto para likiditesi ve dijital varlıkların gözetimi altında ödeme hizmetleri sunarak, Bitstamp, Coinbase, Galaxy ve Kraken dahil olmak üzere endüstrinin en büyük borsalarından bazılarına hizmet veriyor.

ABD gibi baskın hükümetlerin ekonomik eylemlerinin oluşturduğu yakın gelecekte yüksek fiat enflasyonu beklentisi dolayısıyla bir çıkış yolu arayan büyük şirketlerin kripto para talebinin kurumlar arasında patlaması sonrasında böyle bir anlaşma şirketin değerine değer katmakta.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin