Kuende, Türkiye pazarında başarılı çalışmalara imza atıyor.
Kuende, Türkiye pazarında başarılı çalışmalara imza atıyor.

Kuende, Türkiye pazarında başarılı çalışmalara imza atıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin en büyük kripto borsalarından biri olan Sistemkoin, kullanıcılarını günlük etkinliklere ve eğlenceli meydan okumalara katılımları için ödüllendiren ve hızla büyüyen bir sosyal ağ olan Kuende’ye katıldı.

KUE tokenleri ETH ve Türk lirasına karşı Sistemkoin’de listelenmeye başladı

Kuende, Kasım 2018’de, ayı pazarına rağmen 18.000 ETH’lik yatırım almayı başaran etkili bir ICO’yu tamamladı, ayrıca yasallık ve şeffaflık açısından 2018’in en iyi 3 İsviçre ICO’sundan biri seçildi. O zamandan beri birçok özellik geliştirdiler, ayrıca KUE tokeni birçok borsada listelendi.

Türk toplumu sosyal medyada aktif olan toplumlar arasında yer aldığından, platform Türkiye’de her geçen gün daha popüler hale geliyor. Bu nedenle şirket mobil uygulamalarını tamamen Türkçe’ye çevireceğini duyurdu. Ayrıca, Türk kullanıcılar Türkçe içeriğe kolaylıkla filtre de uygulayabilecek.

Sistemkoin:

Ortakları olmaktan ve Türk kullanıcılarına yalnızca ETH’yi değil, aynı zamanda Türk lirasını kullanarak KUE satın almalarını daha kolay hale getirmekten mutluluk duyuyoruz. Üstelik Kuende’da kırmızı rozet alan ilk şirketlerden biri olduğumuz için gurur duyuyor ve topluluğumuzdaki herkesin bizi takip etmesini bekliyoruz: https://kuende.com/sistemkoinexchange

Kuende CEO’su ve kurucusu Pavel Antohe:

Bizim için, Türk toplumunun her hafta nasıl daha aktif ve daha uygulamamıza ilgili hale geldiğine tanıklık etmek harika bir duygu. Sistemkoin ile ortaklığımız sadece Türk lirasını kullanarak KUE satın alma seçeneği nedeniyle değil, aynı zamanda Kuende kullanıcılarına sağlayacağı Blockchain ve kripto ile ilgili eğitim içeriği nedeniyle de faydalı olacaktır.

Kuende

Web SitesiWhite Paper – ICO Web Sitesiİletişim e-mail

TelegramFacebookLinkedinYouTubeTwitterInstagram

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin