Küçük Emrah Bitcoin kabul ediyor.
Küçük Emrah Bitcoin kabul ediyor.

Küçük Emrah, Bitcoin yatırımcısı çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce Twitter ve Facebook’tan hisse aldığı haberleriyle gündeme gelen “Küçük Emrah” lakaplı sanatçı Emrah Erdoğan, bu kez Bitcoin ile gündeme geldi. Yurtdışından konser teklifi alan Küçük Emrah Bitcoin ile ödeme almak istedi.

Milliyet’in magazin eki Cadde’de yer alan habere göre şarkıcı Emrah’ın hatrı sayılır miktarda Bitcoin yatırımı olduğu çıktı.

Konser teklifi alan Küçük Emrah Bitcoin ile ödeme istedi

Reklam anlaşmaları, konser ve dizi gibi birçok alanda ödemelerini elektronik para birimi üzerinden talep ettiği konuşulan Emrah’ın, geçtiğimiz günlerde yurtdışından gelen bir konser teklifi için yaklaşık 1 milyon 200 bin TL’ye tekabül eden 30 Bitcoin istediği iddia ediliyor.

Ünlü şarkıcının dijital sektöre yaptığı yatırımlar neticesinde sosyal medyada sık sık “Digi Emrah” lakabıyla anılmaya başlandığı biliniyor.

Katy Perry, 50 Cent… Küçük Emrah!

Daha önce Katy Perry ve 50 Cent gibi ünlü sanatçıların kripto para birimleriyle alakalarını Kripto Para Haber’e taşımıştık.

Katy Perry, sosyal medya kanalları aracılığıyla paylaştığı fotoğrafında her tırnağına farklı bir kripto para logosunu işlerken; 50 Cent ise yıllar önce Bitcoin ile albüm satışı yaptığını sonradan hatırlayıp servetine servet katmıştı.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin