İşte bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar
İşte bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

Küçük çabalar ile daha kolay kâr bu arbitraj fırsatı sunan kripto paralarda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta sonu boyunca bile, keşfedilecek çok sayıda kripto para birimi arbitraj fırsatı var. Kârlar, hafta içi günlere göre biraz daha düşük olabilir, ancak bu fırsatlardan yararlanan daha az insan da var. Bu nedenle, hemen hemen hiçbir şey yapmadan hızlı bir şekilde iyi para kazanılabilir. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından sağlanıyor.

İşte bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

QTUM (Kraken/Gate)

Yatırım yapmadan önce Qtum ile tanışın: Qtum yeni güncellemelerle hız kazandı

QTUM arbitraj fırsatları için yoğun bir hafta oldu. Bugün, Kraken’de QTUM satın alarak ve Gate’de satarak hızlı karlar elde edilebilir. Her iki platformun bu ticaret için yeterince likidite sağlaması gerektiği için net %1,6’lik bir kazanç oldukça hızlı bir şekilde kazanılabilir.

Monero (Kraken/ HitBTC/Poloniex)

Monero’nun yeni hard forku, daha fazla mahremiyet vaat ediyor

Her zaman olduğu gibi, Monero arbitraj fırsatları ortaya çıktığında, Kraken’den satın almak, her şeyden önce en iyi seçenek. HitBTC, Poloniex veya Gate üzerinden XMR’yi satmak neredeyse hiçbir şey yapmadan yaklaşık %2’lik bir kâr sağlayabilir. Özellikle Kraken-Poloniex fırsatı, her iki platformdaki nispeten iyi likidite nedeniyle keşfedilmeye değer.

TUSD (Vebitcoin/Binance)

TrueUSD (TUSD), en iyi 100 kripto para arasına girdi!

Bugün itibarıyla Vebitcoin’de TUSD satın almak ve Binance’de satış yapmak %1,25’lik bir kazanç sağlayacak. Bu hızlı bir şekilde para kazanmak için iyi bir fırsat.

Stellar Lumens (Kraken/HitBTC/Gate)

2018 yılında Stellar Lumens’e gelen önemli özellikler

Kraken üzerinde XLM satın almak ve HitBTC, Poloniex veya Gate üzerinde satış yapmak %3,3’e varan bir kazanç sağlayabilir. Bu kendi içinde oldukça ilginç ve ayrıca borsalar arasındaki farklılaşmanın değeri de spekülatörlerin lehine çalışabilir.

Dash (Kraken/HitBTC/Poloniex)

İddiaya göre DASH CEO'su işini kaybetmek üzere olabilir.

Herhangi bir kripto parayı satın alırken, Kraken ilk akla gelen borsalar arasında yer alıyor. Bu borsada altcoinlerin çoğu için her zaman daha düşük bir fiyat var ve Bitcoin değeri her zaman endüstrinin geri kalanı ile eşit değil. Bu nedenle Kraken’de Dash’ı satın almak ve HitBTC, Poloniex veya Gate’de satmak, %2’ye varan çok sağlıklı bir kâr sağlayabilir. Özellikle bu oldukça sıkıcı hafta sonu için keşfedilmeye değer ilginç bir seçenek.

Litecoin (Bitstamp/Kraken/OKEx)

Litecoin değeri

Son birkaç saat içinde çok sayıda Litecoin arbitraj fırsatı ortaya çıktı. Kraken ve Bitstamp’taki fiyat çok düşük. OKEx, KuCoin, HitBTC, Poloniex, Gate veya Binance üzerinde LTC satışları her zaman bu mevcut değerlerden kâr sağlayacak. Ortalamalar %1,9’a yakın olmasına rağmen kazançlar %2,6’ya kadar yüksek olabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin