Alıcılar kripto piyasasının dışında kaldı ve düzeltmeyi bekliyorlar
Alıcılar kripto piyasasının dışında kaldı ve düzeltmeyi bekliyorlar

Bitcoin Cash (BCH), 170 doların altına düştü: Peki şimdi yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta sonu boyunca pozitif kripto para fiyat ivmesini umuyor olanlar, her şeyden önce son derece hayal kırıklığına uğrayacaklar. Hiçbir şey insanların istediği gibi gitmeyecek, ve en kötüsü de gelmeyecek gibi görünüyor. Büyük pazarlar büyük düşüşlerle karşı karşıya kalıyor ve her geçen gün Bitcoin Cash (BCH) fiyatının daraldığı görülüyor.

Bitcoin  için dip seviyesi nedir?

Büyük resme bakıldığında, insanlar neredeyse Bitcoin’in sonunun geldiğine inanmaya başlayacaktı. Daha açık bir ifadeyle, dünyanın önde gelen kripto para birimi, olağanüstü değer kaybetti. Fiyat önümüzdeki haftalarda beklenen 3.000 dolarlık seviyeyi görebilir. Bu devam eden baskı, şu anda tüm altcoinleri de benzer şekilde etkiliyor.

Bitcoin Cash (BCH) günlük fiyat grafiği
Bitcoin Cash (BCH) günlük fiyat grafiği

Bitcoin Cash fiyatında işler hızlı bir şekilde daha da kötüye gitti. Şu anda bu fiyat düşüşü hakkında çok az şey biliniyor olsa da bu altcoinlerin sahipleri için çok sorunlu bir gelişme. Geçtiğimiz 24 saat içinde kripto paranın USD değerinde %18,5’lik bir düşüş yaşandı. Bu, Bitcoin Cash fiyatını 150 dolara yakın bir seviyeye doğru iter ve bu da önemli bir destek seviyesi olabilir.

Piyasa momentumu sadece Bitcoin Cash’e özgü değil

Bu mevcut kripto para piyasası momentumunun sadece Bitcoin Cash’e özgü olmadığı aşikar. Tüm büyük para birimleri değer kaybına uğruyor, ama bir sebepten dolayı en zorlu Bitcoin Cash’i etkiliyor gibi görünüyor. Bu aynı zamanda son zamanlarda Bitcoin Cash SV ile bir araya gelen büyük hash savaşından sonra değer kaybeden para biriminden kaynaklanıyor. Bu şekilde, geleceğin ne getireceği merak konusu.

Bunu bir perspektife koymak gerekirse BCH, her saat başı bir kayıpla uğraşmakla birlikte, BCH ile ilgili son bir saatlik kayıplar en kötüsü değil. Bu eğilimin uzun süre devam ettiğini görmek talihsiz bir durum, en kötüsü de hiçbir şekilde bitmeyebilir. Bu nedenle, Bitcoin Cash fiyatının tabanının 150 dolar olup olmayacağını merak etmeliyiz.

https://twitter.com/cryptosEUR/status/1066667393043189760

Bitcoin Cash (BCH), düşüş trendini tersine çevirebilir

Bitcoin Cash’in durumuna benzer bazı ilginç olaylar daha önce de yaşandı. Daha spesifik olarak, aynı olaylar bir yıl önce o anda Bitcoin Cash‘in kendisini etkilemesine rağmen, yaşandı. Bu şekilde, BCH fiyatının nihayetinde yeniden toparlanabileceği söylenebilir. Ancak mevcut momentumun ne zaman tersine döneceği ise belirsiz.

https://twitter.com/jamielimjj/status/1066661213222789120

Bitcoin’in kendisi bir toparlanma belirtisi gösterene kadar -şimdiye kadar hiç olmadı- düşüş trendi sonlanmayabilir. Bu yıl, fiyatlar açısından kripto para birimleri için kötü bir yıl oldu, ancak aynı zamanda en iyi projelerin uygulanabilirliğini belirlemek açısından da iyi bir yıl oldu. Bu nedenle bu yaşanan çöküşler piyasayı yıkmak yerine daha iyi bir noktaya taşıyacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin