kucoin, kucoin shares, kcs, kripto para, kripto para haberleri
Kucoin Shares

Kucoin Shares, yeni bir Binance Coin olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir yıldan kısa bir sürede Kucoin Shares (KCS) fiyatının bu seviyelere geleceğini kimse tahmin edemiyordu. Yakın zamanda 14 doların üstünde işlem gören KCS, bu günlerde diğer kripto paralar gibi büyük düşüş yaşadı ve 3,27 dolardan işlem görüyor.

Kucoin Shares coini, Kucoin kripto borsasının kendi coinidir. KCS ile kripto para borsasında, kripto para alım satımlarda ki işlem ücretlerini ödeyebilirsiniz. Bu bakımdan KCS oldukça potansiyelli bir coin. Yakın zamanda Binance Coin’inin (BNB) değerlenmesi bize çok büyük bir örnek olabilir.

Kucoin Shares’in rekabetçi işlem ücreti

İlk bakışta, Kucoin [KCS] işlem ücretleri ve çekim ücretleri çoğu borsadaki oran ile aynı sayılır. Borsaların işlem ücretleri için belirlediği kesinti miktarı genelde her borsaya göre değişir. Birçok borsa aldığı aşırı işlem ücretinden dolayı kullanıcılardan dolayı şikayete maruz kalır. Bittrex borsasında komisyon oranı %0.25, Poloniex borsasında %0,15, Kucoin borsasında ise %0,1’dır. Bu komisyon oranlarından dolayı platform, kullanıcılar için büyük bir cazibe merkezi olabilir. Bununla birlikte kullanıcıların çoğalması ile birlikte Kucoin fiyatıda değer kazanacaktır.

Likidite

Kucoin ile bir başka olumlu işaret ise son birkaç ay boyunca istikrarlı bir büyüme göstermesidir. Kucoin Share fiyatı ilk çıktığında kötü bir başlangıç yapmış olsada, coin bir kez daha dayanıklılığını kanıtladı. Son günlerde ki çöküş ile nasıl başa çıkıyor derseniz, borsa aktif oldukça KCS kullanılmaya devam edecek. Ayrıca Kucoin’in ayrıcalıklı referans sistemi sayesinde, üye yaptığınız kişilerden KCS kazanma imkanınız oluyor. Bu çok seviyeli referans sistemi sayesinde kullanıcılar için borsa cazip hale geliyor. Buna ek olarak Kucoin borsasına istediğiniz zaman bu coinleri diğer kripto para birimlerine çevirmenize de izin veriyor.

Promosyonlar

Kripto para yatırımcıları için promosyonlardan daha güzel bir şey yoktur. Kucoin borsasının en iyi özelliklerinden biriside, yatırımcıları etkileyecek promosyonların ve ikramiyelerin olması. Kucoin referans sistemi ise yeni kullanıcıları etkileyecek şekilde planlanmış. Üye yaptığınız her kullanıcı için %20 komisyon alıyorsunuz. Ayrıca piramit sistemi uygulandığı için üye yaptığınız birinin başkasını üye yapmasından da komisyon alıyorsunuz. Bu şekilde birçok kullanıcının Kucoin’i kullanmasıyla ve kullanacak olması nedeniyle Kucoin Shares oldukça potansiyelli bir coin olarak gözüküyor.

KCS nispeten yeni kripto para birimi olmasına rağmen, zaten çeşitli yollarla faydalı olduğunu kanıtlıyor. Sonuç olarak bu nedenlerden dolayı, önümüzdeki günlerde KCS fiyatının yükselişini görebiliriz.

Cryptorecorder


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin