apolo ohno

Şampiyon sporcu Apolo Ohno kripto para dünyasına girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sekiz senedir Kış Olimpiyatları’na katılan ve bir de altın madalyası olan sporcu Apolo Ohno, 2013 yılında emekli olduktan sonra Blockchain ve kripto para birimlerine ilgi duymaya başladı. Son zamanlarda çok fazla ünlü ve sporcunun kripto para dünyasına adım attığını görüyoruz. Apolo Ohno da onlardan birisi. HybridBlock adında kripto para ticareti yapılabilecek bir projeye imza atan Ohno, birçok yatırımcıyı da sevindirecek gibi görünüyor.

Ohno, FOX Business’a verdiği demeçte konuyla alakalı olarak şu ifadeleri kullandı:

Bu alan, ekonomiyi dönüştürebilecek bir güç olması nedeniyle benim için gerçekten ilginç. Tıpkı diğerlerinin yaptığı gibi başladım, gerçekten çekirdek seviyedeydim. Şimdi, bu ticareti kolaylaştırmaya yardımcı olacak ürünler geliştirmeyi düşünüyorum

İki kez altın madalya kazanan Ohno, HybridBlock adında bir ticaret ekosistemi oluşturmak için diğer kurucularla ekip kurdu ve 50 milyon dolarlık bir ICO için çalışıyor. Ohno daha önce bu işe “önemli miktarda” para yatırdığını söyledi.

Apolo Ohno: “Eşsiz davranıyoruz.”

HybridBlock hakkında açıklamalarda bulunan Ohno şunları söyledi:

Yatırımlarımız konusunda çok eşsiz davranıyoruz. ICO’muza ABD parasını kabul etmiyoruz.

Ohno, emekliliğini açıkladıktan kısa bir süre sonra Bitcoin ve Etherum da dahil olmak üzere dijital para birimlerine yatırım yapmaya başladı. HybridBlock projesinin büyük bir başarıya ulaştırmayı hedefleyen Ohno, kendisi ve ekibiyle zorlukları aşmakta kararlı. Ohno ayrıca Fox Business’a verdiği röportajda kış olimpiyatlarına da atıfta bulunarak şunları söyledi:

Her yıl, her dört yılda bir kazanmanın yollarını bulmak için tasarlandım. Bu yüzden uyum sağlamaya alışkınım.

Fox Business

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin